Shzdgn öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun. Ben de 20haftalık hamileyim ilk gebeliğimde sürekli kanamam vardı diye profesörün muayenehanesine gitmiştim bu gebeliğimde herhangi bir sıkıntı yaşamadım diye özel hastanede kontrollerimi gerçekleştirdim.ikili tarama yapıldı ve sonucunda hastanedeki dr 3lü taramaya gerek olmadığını söyledi ama cinsiyete bi türlü karar veremediği ve her gidişimizde değiştirdiği için onunla devam etmek istemedim. Dün tekrar eski dr uma gittim ayrıntılı ultrason çıktı ve bebeğin kordonunda 3damar olması gerekirken 2damar olduğunu bünün tek başına bi sorun olmayacağını ama bebeğin erkek olduğunu ancak testislerinin küçük olduğunu bu şekilde olmaması biner bi şekilde görmesi gerektiğini söyledi ve bizde de trizomi 18drn şüphelendi dünyam başıma yıkıldı. Bebekten amniyo sentez sıvısı alınması gerektiğini söyledi ve ben düşük riski olur diye cesaret edemedim dr um o zaman yeditepe üniversitesine kan gönderelim dedi gönderdik 3500lira verdik inşallah hayırlı bi haber alırız dünden beri ağlıyorum ihtimal bile bu kadar zorken beni mahvetmişken sizi düşünemiyorum Rbbim yardımcınız olsun bebeğinize şifalar versin