Elif_p Sima04 Endişelenme bana da öyle dediler yok gebelik zehirlenmesi olursun yok şeker çıkar yok su yok bu sakın kendini harap edip hamileliğini zehir etme ben beslenme konusunda da çok rahat davrandım akışına bıraktım özel bir diyet yapmadım 10 kilo alsan 120 ile doğum yaparsın bir şey olmaz
Sima04 Elif_p ya biraz olsun rahatladım Allah razı olsun gercekten birde 1 ay daha geçsin eğer bir sorun yoksa yürüyüşe basliycam
Elif_p Sima04 Hamileliğinin tadını çıkar bir sorun olacak olsa zayıf olsan da olur yürüyüş yap bol bol su iç Allah’a teslim ol
Sima04 Elif_p oyle tabiki ama iste bir yandanda korkular içimi yiyiyo elimde değil gerçekten çok yiyen biri değilim ama resmen şu içsem yarıyor mu noluyosa offff
Tazeanne0134 Sima04 valla ben evlendikten sonra çok kilo aldım ilk gebeliğim de 1 aylık hamileyken 92 kiloydum doğuma 100 kilo falandım 2 aylıktı 90 kiloydum şuan 87 kiloyum 8+4 haftalık hamileyim bakalım bu nasıl olacak
Kdrusl Sima04 ilk3-4 ayda bir diyetisyenle beraber ilerleyip kilo verenler çok oluyor. Bir araştırabilirsiniz. Doktorunuz ile görüşüp sizi yönlendirmesini isteyebilirsiniz.
ozgekuzey Sima04 bende tam diyetteyim hamile kaldım 76 kilo hamile kaldım canım şuan 29haftaya giricem hiç kilo almadım eğer sağlıklı ve dikkatli beslenirsen sadece Bebek kilo alır korkma
YoncaD Sima04 hamile kaldigimda bende öyle düşünmüştüm cok kilo alirim napcam diye 😅😅 Hicte öyle olmadi icini ferah tut 🌸
ayminaninannesi 85 ile hamile kaldım 108 ile doğuma girdim şuan 5 aylık kızım var ve 26 kilo verdim diyet yapmadan kızlar bebeğimiz sağlıklı olsun da kilolar bir şekilde gidiyor emin olun bence takmayın kafaya gün icin de 3 4 litre su ve bol emzirme yapın 😇
Tuba_2013 şurada 138 kilo ile hamile kalip 143 kilo ile doğum yapmış biri var 😂 😂 kilolu hamile kalınca cok kilo alamiyosunun kanıtı gibiyim sanırım 🙈