Ayse04 37+1 haftalık hamileyim. Ne yazık ki şuan karantinadayım ve 11. Günüm. Kaldı 3 günüm ama ben bu 3 gün içinde doğum yapmaktan çok korkuyorum. İstemediğim bi hastanede artık koşullar neyse öyle doğum yapmak istemiyorum. Geceleri bel ağrım ve rahmimde hafif hafif kasılma hissediyorum. Doğumu bir kaç gün geciktirmek mümkün mü. Bu telaşım çok mu saçma 😢😢
MerveeD Ayse04 bir bilgim yok ama iyi düşünelim iyi olsun bence 11 gun gecırmıssınız 3 gunde atlatırsın inşallah 🙏 çok gecmıs olsun
minibiri Ayse04 yazınızı okuyunca içimden 39. haftayı göreceğiniz geçti nedense :) bence ferah tutun kendinizi 🤍😊 Çok geçmiş olsun
Duruliyaninannesi Duruliyaninannesi ama eger dogum gelirsede tutamazsin saglikla gelsin inşallah hayirli bi sekilde
Ayse04 Duruliyaninannesi İnşallah aklıma getirmemeye çalışıyorum ama insan ister istemez vücudunu dinliyor sürekli 🙅
2tospikannesii Insallah hayırlısı olsun can belki psikolojik olarak sen öyle hissediyorsundur korktuğun için, umarım dilediğin yerde olur doğumun amanbence karantinaya da olsan yine de gitsen kendi hastanene orda doğum yaparsın
Ayse04 minibiri Çok şükür ben iyiyim 😍 ayrıca hatırlanmak çok güzel bişey çok ince düşüncelisiniz 💞 Son güne kadar doğurdum doğuracam stresini de üzerimden atmış bulunuyorum 😂 yarın da bebişi görmeye gideceğiz inşallah onda da bi problem yoktur canım.
minibiri Ayse04 Doğru zamanı bildiğine emindim miniğin 😊 Yoktur siz hep ferah tutun içinizi, artık istediği zaman gelebilir minik :) Tekrar çok geçmiş olsun sağlıkla alın kucağınıza 🤍😊
perilice123 Ayse04 benim gittiğim hastaneden corona olsam bile doğumu hastanede yapabileceğimi sadece corona katında karantinada olup refakaltçim olmayacağını söylediler. İlla rastgele bir hasstanede doğurmazsınız.