mrsflowers Rserin belden kasıklara geliyorsa ben düzenliyse sancıdır o haftalarda benimde sık oluyordu bebek ağırlık yapıyor bele dinlen çok mu yordun kendini
Sogancik Rserin bı fikrim yok canım benim . Ben 36 dayım. 2 gündür kasıklarıma aniden şiddetli sancı giriyor. Yalancı sancı diye düşünüyorum. İnşallah senin de öyledir.
yildiz_07 Rserin Normal canım bel ağrısı bende de oluyordu hatta hala oluyor 38 haftadayım uzan dinlen geçmezse öyle gidersin herkesin hamileliği farklı geçer ama bebek hareketlerini hissediyorsan telaş yapmana gerek yok
Rserin mrsflowers yok hiçte bişey yapmadım aslında kalçaya gelmiyor o zaman sancı değil bu sadece belimde var
Filizniyazim İyi akşamlar ben de 33 hafta oldum belimde çok aşırı ağrı oluyor doktora gittim nst ye bağladı sancı çıkmadı normal dedi bana bir de benim bebiş dönmemiş hala ters o da çok ağrı yaparmış
yildiz_07 Rserin Zaten sancı çok farklı bir şey sancı mi normal ağrımı fark edersin karnın sertleşir belden kasıklara şiddetli ağrı yayılır kasılmaların olur belli aralıklarla girer çıkar