Melistosum 27deyim bebeğimin hareketleri azaldı bugün ve karnımda sert tamamen yok diyemem ama vurmalarini hep makat bölgesinde hissediyorum normal mi bu haftalarda sizler neler yaşadınız
minikane21 Melistosum bu haftalarda cok normal bende yaşadım hatta acile gittim bu yüzden. bebeklerin uyku düzenleri olusuyormus ondan yani. sıkıntı yapma az da hissetsen yeter
Dmlkdr Melistosum inanin bende öyleyim nedense çok hareketli değil😏doktorum 30ucu haftaya kadar normal uyuyordur dedi ultrasondada normal Elhamdülillah bazı günler kıpır kıpır şu iki gündür o kadar azki hareketi aklım çıkıyor🙄
Belacivciv Melistosum Hareket varsa hemen endişelenmeyin, sertleşmeleri kontrol edin eğer düzenli bir şekilde ilerliyorsa doktora gidersiniz. Hareketleri aşağıda makatta veya vajinada hissetmek normal diye biliyorum ayakları aşağı doğrudur 🙃
Melistosum fyznrilter daha 2 gün önceydi kontrolüm kötü bişey demedi gayet baktı normal dedi herşeyi için
fyznrilter Melistosum bizim bebeğin pozisyonundan dolayı olabilir cnm makat bölgende ağrı hissetmen. Bizimki ters pozisyonda başı yukarda ayaklari aşağıda o yüzden aşağıya çok baskı yapıyor. Eğer seninkinin de pozisyonu ters ise aşağıya baskı hissetmen normal.
fuunda_3 Melistosum benim de bugün hareketini hissedemedim korktum 27 yim bende bi sorun yoktur insallah ya bebeklerde 😰