Meleekk hayat954 ay geçen annemle konuşuyorum dio ki sezeryan ol gitsin kızım şimdi herkes sezeryan oluo kıyamıo dio😃ben normal istiodum. Bide şey dedi normal yapınca orası eskisi gibi olmuo dedi 🤭😂😂😂dedim anne ne bileyim kafamı karıştırdın. Valla kafam karıştı bilemedim. Düzelmio mu ki 🤷🏻♀️🤭
Melike3535 hayat954 ikinci olcak benim kuzum biraz korku var ama o korkuda sezeryandan değil amelayathane de yanliz hissetmekten☹
BusraTass Normal. Dünyada en yüksek sezeryan orani türkiyede, baska ülkelerde bu iki seçenek söz konusu dahi olmuyor eğer riskli bir durum yoksa
hayat954 Meleekk benim kaynanam normalden yana ve eşimin aklına girdi eşim de normal doğum yap diyor🤔ama bende yok dedim sezeryan yapacam
Hosgeldinbebek hayat954 zaruri bir durum yoksa kesinlikle normal doğum, olması gereken o gibi. Ama anne ve bebek açısından risk varsa sezeryan da kötü bir şey değil. Mesela benim mecbur sezeryan olacak..
Meleekk hayat954 bende normalden yanaydım valla eşimde normal diodu. Ama annem öyle diyince Bi aklım karıştı benimde 🤦🏻♀️🤭
Neslikra06 Melike3535 açılma olmayınca değil ben ilk bebeğimi normal doğurdum 9 cm açılmayla doğuma girdim ve doğum için yeterli bi açılma ama perine bölgesi yırtılmasın diye doktor iğneyle uyuşturup çok az bi kesi atıyor ki asla hissetmiyorsunuz yırtık iyileşmesi çok zor ama kesi hemen iyileşiyor o sebepten ötürü