Sonsuzsevgi54 Dodex iğne kullanan varmı acaba B12 vitamini eksikliği için hap kullandım geçmedi iğne verdiler
fyznrilter Sonsuzsevgi54 bana 3 kutu iğne verildi. Kutuların içinde de 5 er adet var. 2. Kutudayiz bizde dodex kullanıyoruz
Petyynut Sonsuzsevgi54 ben kullandım 29.haftamda hem aile hekimimin hem de kadın doğumcumub önerisiyle. Değerim çok düşüktü baya da şikayetlerim vardı 5 gün boyunca her gün 1 tane vuruldum gerçekten çok faydasını gördüm
Plnongr Bana da iğne verdi Dr um 1 hafta her gün sonra ki hafta ise hafta da 1 dedi ve her gün hastaneye gitme kırıp içebilirsin demişti meyve suyuna vs katabilirsin demişti aman ihmal etme B12 eksikliği sinirsel sistemi etkiliyormuş bebekte..
Naazli Sonsuzsevgi54 benimde değerim çok düşük çıktı. Benexol verdi bana doktorum. Şuan günde 1 tane onu kullanıyorum
Tugbaky Sonsuzsevgi54 bana da verdi haftada 1 yapılıcak dedi. bu cumartesi 3. yü yaptırcam inşallah, zaten toplam 5 tane var içinde yanlış hatırlamıyosam.
Tugbaky Sonsuzsevgi54 valla bende hiç bişi yapmadı. vururken azcık iğnenin acısı o kadar. int herkes çok ağrıtıyo falan yazmış öyle bişi yok yani
Mugomugo Ben de dodex iğne vuruluyorum hafta 1 kez içinde 5 adet var. Ne gibi sorunlar yaşanıyor B12 eksikliğinde arkadaslar aşırı yorgunluk bacaklarda uyuşma falan yapıyor mu acaba? Bende bu tarz şlkayetler var
Sonsuzsevgi54 Mugomugo bende halsizlik var çok mesela bı tane küçük iş yapayim hemen yorgun oluyorum bende vurdurdum iğne verdiler beş tane