Makskala Yarın teteoz aşısı olacam ama korkuyorum nasıl yan etkisi oluyo çok ağrı yapıyor mu. Corona aşısı oldum mesela onun kadar ağrı oluyormu
dakpinar- Makskala canım benim tetanozda 3 gün kolum ağrıdı ilkinde, başka bısı olmadı , covid aşısında hiç ağrımadı , 3 gün önce 2. Doz tetanoz oldum yine hıc agrımadı 🥰 degısıyor sanırım inşallah ağrımaz korkma 🥰❤️
1999luanne Makskala hangi haftalarda yapılıyor ilk doz bende yarın olucam ama geç kalmış olabilir miyim acaba 25+0
Burcinmert Makskala bende bugün oldum şuanda kolum ağrıyor sanırım 2 gün daha ağrır çünkü ilk hamileliğimdede 3 gün ağrımıştı sonra geçiyor 🌸
Gul2808 Makskala ilk tetanoz da kolum çok agrimisti 6 gün felan sürmüş tü ben duş almıştım o zmn 1 gün duş alinmamasj gerekiyormus normalde Bugün ikiciyi oldum sbh ama hiç ağrım olmadı gayet rahtim suan
Ozlem2904 Makskala ilk doz da 1 hafta kol agrisi cektim soluma hic b sekilde yatamadim, 2.dozada korka korka gttim ama vurulurken bile hic acimadi
mekutlu12 Makskala kişiye göre değişiyo tetanoz un ilk dozu bende çok şiddetli ağrı yaptı bir haftaya yakın ağrıdan uyandığım elimle telefonu bile tutmakta zorlandığım oldu daha ikinci dozu olmadım ama covid en ufak ağrı hissetmeden geçirdim
Yeliz2134 Makskala yok yaa çok bişey olmuyor bende oldum sadece kolun biraz uyuşuyor iğne vurduğu yer yan etkisi olmadı
Asyaveannesi36 Makskala benim covid aşısı ağrımadı 3 gün tetenoz ağrıdı kolumun üstüne yatamadım ama max 3 gün dedi sağlık ocağım zaten
Petyynut Makskala ben de hiç ağrı olmadı desem yeridir 2 dozda da gayet rahattım. Bilerek sürekli kullandığım koluma vurdurmadım ve iğne vurulan kolumun üstüne yatmadım bir iki gün