prensesimveannesi Kızlar bende herhangi bi sancı ağrı vs bişey yok nişan gelmesini merak ediyorum nişan nasıl bişey ve nişan gelmeden doğum başlar mı ?
Tugbaky prensesimveannesi benim ilk hamileliğimde sabah uyanıp wc ye gittiğimde bi baktım pembemsi bişi gelmişti akıntının pembemsi hali gibi bişi onun gecesinde de doğum olmuştu nişan ona diyolar. Ben o haftada gelsin artık diye sürekli yürüyüp duruyodum 🙄
2e1m prensesimveannesi benim hastanede gelmişti nişanda suda herkeste gelecek diye bişey yok demişti doktorum
Tugce-ylds prensesimveannesi benimde nst de sancılarım çıktı canım ama nişan gelmedi daha cumartesi tam 38 oluyoruz 😍 çatı muayenesi yapılacak bakalım 😍
Suicmeyiunutma prensesimveannesi Yarın 38 oluyoruz. Sanki başkası hamile gibi. Önümde bir top var çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu. 3 ay daha kalacak gibi içimde ne sancı var ne bişey 😅 nasıl olacak doğum bilmiyorum.
prensesimveannesi Tugbaky beyaz krem akıntım sürekli var öyle gelirde anlamam diye korkmuştum 🙈 kaçıncı haftada doğum yaptınız
Tugbaky prensesimveannesi gelsin artık diye taksim caddesini yürüye yürüye bi hal olmuştum 1-2 gün sonra yani 39+2 de nişan geldi sabah 7 gibi. Kimseye söylemedim hastaneye götürmeye çalışırlar diye. öğlen gibi söyledim artık ve akşam 6 da hast gittim gece 00:17 de doğmuştu 🙂
Tugbaky prensesimveannesi ben 2 gün sonra 32+0 oluyorum ben artık duramıyorum valla şu korona korkusuna 🙄 İnş sağlıkla gelsin 🤲🏻
prensesimveannesi 2e1m bende bunu merak ettim nişan veya su gelmeden sancım gelir doğum başlarmı acaba diye teşekkür ederim
Minikmucizemmm prensesimveannesi prensesimveannesi ilk doğumum bu şekilde oldu canım ne nişan geldi ne de suyum bir gece önceden bacağıma bir ağrı girdi sabahına sancılarım başladı akşamına doğum yaptım
prensesimveannesi Tugce-ylds benimde çarşamba olacak çatı muanem 38+6 da yani 😂 nst de falan sancı yok bişeyim yok
Tugce-ylds prensesimveannesi benim sancım çıktı ama bakalım açılma var mı iyice şiştik artık ben zor nefes alıyorum 😄😄
edasahbazsahin Ben de bugün 38+0 oldum 😊 artık doğum başlasın istiyorum böyle çevremde beraber hamilelik geçirdiğimiz kişiler doğum yapmaya başladı 🐣 bugün birini görmeye gittim kucağıma aldım kokladım çok güzeldi 🤰🏻🥰 benim kızımda gelsin istiyorum
prensesimveannesi edasahbazsahin yaa aynıyız bende 38+0 kızım olacak inşallah ♥️ Bende çok sabırsızlanıyorum bir an önce kucağıma almak istiyorm sağlıkla gelsinler
edasahbazsahin prensesimveannesi aaa ilk defa denk geliyorum aynı gün aynı hafta ❤️😊çok sevindim hem de sizin de kız❤️