35SD28 Hayırlı akşamlar kızlar. 19. Haftaya girdik çok şükür. Az önce dikkat ettim meme uçlarımda beyaz leke gördüm. Sanki krem sürmüş gibi. Kir desem bu zaman kadar hiç böyle bir şey görmedim. Süt gelmiş kurumuş olabilir mi? Hiç ıslaklık da hissetmedim.🙈
prensesimveannesi 35SD28 benimde öyle göğüs uçlarım beyaz böyle kremli gibi 😂😂 sebebini bende merak ediyordum bilen çıkar belki
Ahuaysgl 35SD28 ben de 18+2 deyim. Aynı durum bende de söz konusu ve Dr normal dedi. İltihap sandım hatta ben önce. Dediğiniz gibi kremsi bişi. Normalmiş
35SD28 Ahuaysgl inşallah normaldir. Kendimi çok inceleyemiyorum. Kendi evimde değilim. Yeni fark ettim. Belki daha önce oldu bilemiyorum.
Buketylz944 Süt tıkacı diye biliyorum sakın koparmaya falan uğraşma dediler bana 🤣 ilerde süt sürekli akarmış koparınca bilmem ne kadar doğru 😂 son zamanlarda kendiliğinden kayboluyormuş
Buketylz944 35SD28 yok yok uğraşma hiç pıt pıt böyle göğüs ucunda kurumuş kremsi sarımtırak renkte benimde öyle duştan sonra falan yumuşuyor uğraşmadım hiç sonradan kayboluyormuş ☺️