Ilkmeyvem Cinsiyetimiz belli oldu benim çocuğuummm erkek 🥰🥰🥰 16+5 200 gr çok şükür her şey yolunda dedi doktorumuz
Meliha__ Ilkmeyvem benim de ilk cocugum aynen böyle göstermişti 🙈🤣 Saglıcakla hayırla dogsun miniğiniz😊🌺
Ahuaysgl Ilkmeyvem Yiğidin malı meydandadır ❤️❤️❤️ ben de ikiz gebeyim. Kızda da böyle erkekte de böyle pozlar. Alenen. Hani derler ya kız saklarmis. Benim kız da maşallah açmış ❤️💙❤️💙
Ilkmeyvem Meliha__ çok teşekkür ederim hepimizin melekleri sağlıkla gelsin inşallah doktor baktıkça el sallıyordu 🤣 pipiyi gördük emin olmak için bu pozisyonu yakalı ☺️
Ilkmeyvem Hilal-95 ya sorma canım açmış pipi her şey ortada 🤣 doktor bana soruyor gördünüz mü diye nasıl görmeyeyim bariz belli 🤣
Meliha__ Ilkmeyvem aminn aminnn İnsaAllah şimdiki minik kendisini göstermedi daha 16+6olduk dün gittim ama yok göstermedi kıza benzetti doktor abisi gibi değil blraz daha nazlı 🤣🤣 evet ya ne güzel alışverişler de başlar yavaş yavaş 😍
Hilal-95 Ilkmeyvem maşallah sağlıkla kavuştursun inşallah rabbim 🙏🏻🙏🏻 Erkekler böyle işte anne karnında başlıyor🤣🤣 bnmkıde aynıydı hep kolaylıkla gösterdi🤭🤣 12 haftada söledi doktorum snrada baktım pipiyi görüyomusn diyo doktorum acmıs gene🤭🤣
Ilkmeyvem Meliha__ sizede maşallah sağlıklı olsunlar gerisi hiç önemli değil annem şimdiden bebek odası bakmaya başlamış ben oda hemen yapmayacağım dediğim halde 😅
Ilkmeyvem Gamzeparlak1 evet sadece pipiyi görsek kordon falan derdik dedi dadaşları da görünce garantilendi annesinin pipilaykası 🤣
Ahuaysgl Egosto hayatları boyunca net olsunlar. Kararlı olsunlar. 🤩🤩🤩 Güçlü,ayakları üzerinde durabilen kızlardan olsunlar.
Zumra_tuba1235 Ilkmeyvem yaa 😍😍 biz de 18 haftalık olduk ama bı türlü karar veremedi doktor bı kız dedi bı erkek bende erkek olsa görünür diye düşünüyorum 😃 galiba kız benim ki 😃😍
cahillesohbetikestim Ilkmeyvem aaa benim oğlanı gördüm sanki her defasında böyle hatta detaylı da çişini yaparken bile izledik ayıp oğlum yapma şöyle şeyler diyorum 🤣
Ilkmeyvem cahillesohbetikestim sorma canım dadaşları gere gere pozisyon veriyordu doktor bile çok güldü 🤣
mutlugebeee Ilkmeyvem benim oğluşumunda cinsiyetini gösterdiği gün aynı böyle bir görüntü verdi doktorumuz hahahhaha hala bakıp gülüyorum😂 sağlıkla gelsinlerr😍🙏🏼
Ilkmeyvem mutlugebeee amin canim inşallah meleklerimizi sorunsuz alırız kucağımıza dadaşları sermiş keyif yapıyordu 🤣