Berrinkisa33 Merhaba kızlar 18 haftalık gebeyim ensemde egzama cıktı ve cok yanıyor. Hamıle olduğum ıcın ilaç veya merhem kullanma dedı doktor basına gelen var mı. Asagıya fotografını eklıyorum.
Zeyyyn Berrinkisa33 bebanthol sensiderm kullannlrsnz Benim çenem de kollarımda ellerimde vardı kullandım hep
BesteKc Berrinkisa33 bende de egzama ve gül hastalığı var, sizdeki kızarıklıklar da ciddi gözüküyor, kimse bir dermatolog kadar bilemez buradan da yorumlanmaz, kendiniz ve bebeğiniz için lütfen bir doktora gidin buraya güvenmeyin.
Mehtap38- Benım ellerım ve ayaklarımda olmustu hamıle oldugumu bılmeden kortızonlu ılac kullandım sonra hapını bıraktım gebelıgı ogrenınce.dr um kremı kullanabılırsın dedı onu suruyorum baya bı ıyılestı
Sedausl Bepanthol sensiderm öneririm ve de sık sık nemlendirmek çok önemli egzama da nemlendirmek için de bepanthol sensidaily ya da bioderma atoderm kullanın benim yıllardır bu ellerimde var egzama el yapımı krem kullanıyordum ama gebelikten dolayı bırakmak zorunda kaldım anca bu kremlerle kontrol altına alabildim ara ara atak dönemlerini saymazsak tabi 😞
Poyrazin_annesi Yaaaa benımde saç derım cok kotu sanırım egzama beyaz pul pul dökülüyo kaşıyınca kanıyo
Berrinkisa33 Doktor vitaminsiz kalınca cıkmıs dedı herkes beslenmesıne dikkat etsin ve vıtamın ılaclarını duzenlı alsın lutfen kızlar bende dıkkat edecegım artık🥲🤦🏽♀️