Htcduran Kızlar bu ayın 30 na kadar bu hastane de kadın doğum ücretsiz muayene olmak isteyen gidebilir.
Htcduran Aycha Bildiğim kadarıyla evet isterseniz teyit amaçlı arayıp öğrenebilir siniz . Ben Aslıhan Ergül’e gittim bugün bir yakınımın tavsiyesi üzerine
Melos12 Htcduran aradım sadece Aslıhan hanımın muayenesi öyleymiş 15 TL bi ücret alıyorlar katkı payı olarak nasıldı doktor ben Emrah beye gidiyorum ama 15 TL’ye yarın bu doktora da gidicem
Htcduran Melos12 Bir ücret almadılar canım benden SSK var bizde memnun kaldım doktordan canım. Emrah bey nasıl bu arada hiç gitmedim ama onu da duymuştum daha önceden başarı hastanesindeyken
Melos12 Htcduran çok iyi bi doktor yarın valla uygun dıye aslıhan hanıma gidicem ama tabi Emrah beye devam edicem bizdedir SSK var ama katkı payı dedi bilmiyorum ki bakalım yarın gidicem doktoru merak ettim belki bizdende almazlar yarın belli olucak 😇
Aycha Melos12 Merhaba, muayenenizden sonra doktor hanım hakkındaki görüşlerinizi yazabilir misiniz? Teşekkür ederim.
Aycha Melos12 Merhaba, bilgilendirmeniz için çok teşekkürler. Doktor hanım, siz sormadan detaylı bilgi verdi mi? Aynı hastanede başka bir doktora devam ediyordunuz galiba, iki doktorun da ultrason cihazlarının, görüntü kalitesi aynı mı?
Melos12 Aycha aynı kalıtede canım zaten hastane çok güzel bi hastane bütün doktorların SSK lı muayene ücretleri 275 TL ama Emrah beyde çok iyi bi doktor bu bayanda öyleydi anlatımlı Güler yüzlü sen söylemeden o konuşuyor öyle somurtkan ters biri değil ve bebişi ufak dahi olsa renkli gösteriyor gösterdi yani bana ay sonuna kadarda ücretsiz gidebilirsin istersen bi git bakalım hoşuna giderse devam edersin