elfkara Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 63 kg ile hamile kaldım 2 kilo almışım 65 kg ' kilo çıktım 2 haftada 2 kilo normal mi bilmiyorum öyle abur cubur asla yemiyorum sağlıklı besleniyorum aslında ama normal mi sizce kızlar 2 kilo hamile anneler sizler neler yiyorsunuz vs
Sermec27 elfkara kesinlikle normal değil dikkat edin gebelik şekeri olabilir ben 22 haftaya kadar 6 kılo almıştım doktor ona bile cok dedi ve gebelik şekerim cıkmıştı
bebeklibirisi elfkara Ben de 83 kg ile hamile kaldım kilo aldığımı şu şekilde hissediyorum vücudumda aşırı bir ağırlık var göğüslerin bile dolgunlaştığı için daha şimdiden taşımak zor geliyor bence sen de arkadaşların dediği gibi sindirim sorunları yüzünden şiş hissediyor olabilirsin oda kilo yap yapmış gibi görünebilir
Feyzaveannesi elfkara 18 haftalığım 3 kilo aldım şimdiye kadar. Aldım da denemez verdiklerili aldım aslında. Dikkat etmeniz gerekiyor
Evrim1906 elfkara normal değil canım 55le hamile kaldım 57 kiloyum ve 14+0ım dikkat et şeker falan olmasın birde gebeliğin başlarında kabızlık olabilir oda orjinal kilonu etkiler
Mimik Cok anormal… Cok fazla almışsın… Ama o haftalarda, kabizlik gibi simdirim problemleri oluyor, ödem olabiliyor… bunlar da orjinal kilonu fazla gosterebiliyor…
elfkara Yani şöyle aslında çok sağlıklı besleniyorum yani abartı yediğim asla bir şey yok fakat bulantım da yok dengelemek lazım haklısınız Mimik
Mom3834 Sermec27 gebelik şekeri öyle 2 haftada ortaya cıkacak bir durum değil ilerleyen dönem çıkıyor 🙈 @elfkara iştahınız açılmıştır muhtemelen dikkat edin, hamur isi vs yemeyin ileriki haftalar önünü kesemezsiniz kilo almanın..
-Melek Ben 4 ayda 4 kilo aldım doktorum iyi dedi sen 2 haftada 2 kilo çok fazla sağlıklı beslen ama kararında beslen her şeyi yeme
elfkara Çok şükür tuvalet problemim şimdilik yok 1 haftada 2 kere midem bulandı kustum ama dediğim gibi dikkat etmeye özen gösteriyorum hareket lazım biraz sanırım bebeklibirisi
elfkara Teşekkür ederim bol yürüyüş devam daha çok dikkat ederim bakalım 1 Ay sonra kontrol var kaç olacağım Mom3834
Sermec27 Mom3834 evet ama hızlı kılo almak sekere davetiye cıkarıyo onu demek istedim bende hızlı kılo almaya başlamıştım cünkü 🥰
Feyzaveannesi elfkara Canım valla yiyorum hatta ağzım boş kalmıyor. Sadece ekmek yiyemediğimi farkettim. Ne zaman yemek yesem ağzıma ekmek almıyorum. İstem dışı oluyor. Aslında haftama göre aldığım kilo iyi verdiklerimi aldım. Şu saatten sonra alacaklarıma dikkat etmem gerekiyor