omerim32 22 haftalık hamileyim sabah uyandığımda sol kolumda inanılmaz bir uyuşukluk hissediyorum elini sıkamıyorum sanki 1 saate geçiyor ama ara ara uyuşukluk devam ediyor sızde de var mı neden olur
EsengulC omerim32 bunu doktoruna söyle magnezyum eksikliğinden oluyor bi de muz iyi geliyor her gün 1 tane yiyebilirsen iyi gelir
Hicran23 omerim32 35 haftalik hamileyim ellerim cok uyusuyor gece uyutmuyor uyusuyor ve agrimaya basliyor artik kadin dogum doktoruma soyledim vitamin eksikliginden dedi ilac yazdi kullanmaya basladim
Dlkglkm omerim32 bende de var 😟37.haftadayim geceleri ağrıyla uyanıyorum Ellerim parmaklarım uyusuyor kaç haftadır çekiyorum bunu sağ bileğim biseyi tutup kaldiramiyor😦magnezyumuda kullaniyorum.insallah doğumdan sonra sürmez bu durum .yoksa bebeği nasıl tutucam😱😕🥺
Hicran23 omerim32 herkeste olmayadabilir herkesten duymadim bazilarinda oluyor galiba siz doktorunuza soyleyin ilac vercktir
sivlimglsh omerim32 bende de senin haftalarda başladı şuan 32. Haftalık hala devam ediyor günde soda muz ve iki magnezyum içiyorum ama geçmiyor. Bütün değerlerimde iyi Umarım doğurunca geçer
FatmaUnal Bende 22 haftaligim 1 haftadir kucuk parmagim uyusuk bisey tutarken zorlaniyorum koluma vuruyo agrisi.parmagimin uyusuklugu gecmiyo kontrolde sorcam doktora…