Fasulyeninannesi1 benim sosyal medya hesabı olarak sadece instagram ve Twitter var, instagram da çok kullanmıyorum zaten. Kapatmıştım daha önceden, evlendikten sonra tekrar açtım çoğunun haberi bile yok kafam rahat valla. Kız kardeşim açık çok da güzel valla maşallah. Çocuk çalışıyo kazanıyo tatile de gidiyo ve askılı falan giyiyo ki çok da yakışıyo. Sevgilisiyle ayrılalı da Bi sene olacak neredeyse. Hemen oğlanla mı gitmiş? Erkek kardeşim de imkan dahilinde gezer. Gülün çocukları da çok geziyo bilmem ne. Yahu size neeeeee size ne? Benim adımı çıkardılar sülalede g.tü kalktı okuyunca diye. Kızların içinde ilk üniversite okuyan benim. Önceden çok saygılıymışım okuyunca bozulmuş. Yoo okuduğum için değil büyüdükçe kimin ne mal olduğunu anladığım için. Bunları yapan baba tarafı akrabalarım hep, anne tarafında sadece bi tane yengem böyle diğerleri normal insanlar 😂 gerçekten yoruyolar ama insanı. Allah rahmet eylesin 7-8 ay önce kuzenimin eşi vefat etti 38 yaşında. Kızı, kocası tek kaldılar. Hemen abime evlen demeye başladılar. Yağmuru okutma demeye başladılar. Ölmüş gitmiş kadının dedikodusunu yapıyolar ki ben çok severdim o yengemi. Kimseye de bi zararı yoktu, dobraydı diye sevmiyolardı. Amaan dertlendim sabah sabah 😅 diyeceğim o ki cahil çok