Mihriban_er18 hayırlı doğumun olsun inşallah 15 gün önce orda doğum yaptım zoom a katilmadigim halde annem refakatci kartı çıkartıp hep yanımdaydı sancı odasında ve serviste sancı odası tek kişilikti benim bı tekli koltuk vc ve bide oda vardı aletlerin olduğu nst de bağlı durduktan sonra duş aldım sonrasında doğum başladı zaten annemi çıkarttılar odadan Fatma hoca sans eseri nobetteydi o girdi dogumuma bende şaşırdım görünce 😊 ebeler doktorlsr gayet iyiydi doğumu yaptıran beyfendi hadi tatlım bitanem diyerek konuştu sanki tanıdık biriymiş gibi hemsireden su telefon istedim çantamdan onları bile verdi sağolsun kalkamadigim için doğum sonrası kızımı hemen kucağıma getirdi hemşire biraz durdu sonra aldı yatağa yatırıp sildi kıyafetlerini giydirdi dikişlerim atılırken Fatma hoca gelip bebeğime baktı parmak emiyodu hoşuna gitti aldı koridorda gezdirdi hadi dogurun movitasyon çocuğu getirdim size falan diye epey bı gezdi geldi kızım 😂 servise çıkarken hemşire ve hasta bakıcı ile çıktık bebekte yanımdaydı benim kaldığım oda 2 kişilikti ertesi gün yanımdaki gidince kimse gelmemişti ama tek kalmıştık annemle normal doğum yapmama rağmen herşeyde yanımdaydı annem servisteki hemsirelerde çok iyiydi hele orda devamlı duruyo sanırım emzirme danışmanı bı hemşire o ve gece nöbetinde denk geldiğimiz kıvırcık saçlı bı hemşire vardı ikisine bayıldım ikiside kızıma bayıldı fotoğraf ceke çeke bı hal oldu kıvırcık saçlı olan kontrollere geldiğinde kızımın komik yatış pozisyonlarindan dolayı falan genel olarak iyiydi ben dedim poliklinik kısmını begenmesemde yukarısı iyiydi yemekler değişikti biraz onun dışında memnun kaldım ben