Marinora Merhaba canım anneler, bebek izleme cihazı araştırıyoruz. Almış olan, fikri olan ya da kullanananlar var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum🙋🏻♀️
EsengulC Marinora ben bunu hmilelik üzerine bi kitapta okudum çok sağlıklı olmadığıni.içşm önerilmiyor
Senayyaprak33 Marinora valla canım benimde ilk gebeliğim doğuma 20 gün kaldı bende Samsung markasını aldım şimdiden çok kullanışlı olacağını düşünüyorum en azından gündüzleri bebek uyuyunca sen işlerini yaparken aklın onda kalmaz görüyorsun ne yaptığını ne zaman uyanacagini ben çok beğendim yani iyiki almışım 🥰
Lavantakokusu Xiomi nin mi home security camerasını aldık biz, gayet güzel henüz kullanmadık bebeğimiz doğsun öyle kullanacağız ama denedik dışarıdayken falan evi izleyebiliyoruz uygulaması üzerinden Marinora
elaweannesi EsengulC Ama benim eşim oda yapacaz 40 ı çıktığı gibi yan odamızda odasında yatacak dedi bende mecbur alayım dedim
Marinora EsengulC İlk aylar olmasa da mecburen kullanmak durumunda kalıcaz, odalar birbirinden oldukça uzak.
EsengulC elaweannesi heee siz bebek telsizi gibi bişey diyosunız ben tamamne ya lış anladım pardon😊 bizim odamız yanımızda hemen o yüzden kullanmadım hiç bilgim yok
esradmrz elaweannesi yanlış anlamayın ama çok çok yanlış fikirdesiniz.Bir bebeğe faydam dokunursa ne mutlu bana . Uzmanlar son 20 senede yaptıkları çalışmalarda bebeğin en en erken 6.ayda yatak ayrılmasını öneriyor. 2 yaşa kadar da yolu var. Bırakın 40ı ilk 6 ay bebeklerimizi yaka iğnesi gibi taşımak lazım diye belirtiyorlar.
Ulkukapusizoglu 40 çok erken değil mi ☺️ Genelde en erken 6.aydan sonra odalar ayrılır ve hiçbir doktor bu kadar erken ayrılmayı desteklemez. Bence eşiniz de doğunca onu görünce dayanamayacaktır 😇
Marinora Senayyaprak33 Samsung’u da araştırayım teşekkür ederim canım, güzel günlerde kullanın😊 ben de işime çok yarayacağını düşünüyorum bakalım😉 doğuma çok az kalmış bu arada🤩 bebeğinle sağlıcakla kavuşun inşallah🥰
elaweannesi esradmrz ben seni anlıyorum canım bide eşim anlasa sıkıntı onda bende değil Yani ben yanlış fikirde değilim desem
Marinora Lavantakokusu Bizim de beğendiklerimiz arasında Xiaomi var yorumları da iyi görünüyor, şimdi sizden duymak da güzel oldu. Teşekkürler paylaştığınız için, güzel günlerde kullanın inşallah🙏🤩
Marinora Deletedmom9823 Siz hangi modelini kullanıyorsunuz? Çekim gücü ve şarj konusunda çekimser kaldık motorolada, modelle de alakalı olabilir tabi. ☺️