Flz merhaba c anım benim ilk gebeliğimde
İlk önce seni odanda giydiriyorlar ameliyata hazırlıyorlar damar yolu acıyorlar ve sondayıda ilk odada takıyorlar ki ilk takışacak olan insana o kadar nefret verici bir olayki takarken acısı kötü oluyor ben çığlık çığlığa taktırmıştım sonra ameliyata ben 5 te girmiştim girer girmez zaten yarı kısmım yani göreceğim taraf kafa tarafım göğüslerimden itibaren bariyer gibi bir yeşil örtü var göremiyorsun sen ilk 5 dakka konuştular Benimle tab i korkutmak istemem ama ilk olunca korku çok oluyor ben yalvarmışım beni burdan çıkarın korkuyorum üşüyorum diye ağlayarak girmiştim zaten ben ameliyat haneye yattığımda da ağlıyordum 5 dakka sonra bana ne ara anestezi verdiler anlamdım uyuyakalmışım hemen beni doktorum Doğum yaptığımda karnımı dikmeden bebeği çıkarır çıkarmaz eğildi uyandirmaya çalıştı duyuyordum azda olsa ama tepki yoktu gözlerimi açmak istiyordum parmaklarımı ellerimi kaldırmak istiyordum ama bir turlu olmuyordu sadece bebeğimin çığlığını ağladığını duydum içimden sadece konuşabildim benim bebeğim mi allahım şükürler olsun dedim ama yine bebegimi doğar doğmaz yeşil beze sarmışlar kanlı kanlı dışarda kapıda bekleyen annemlere aileme eşime göstermişler sizin bebeğiniz diye 😍🙏🏻sonrası nı yine hatırlamalıyorum ve ameliyat bitinc e odaya gren götürmemişler ameliyat hanenin yanında içinde yan odasında bana serum bağlamışlar 2 defa doktorum dahi basımı beklemiş ben kısmen hareket edene kadar ama hareket dediğin boynumu sadece sağa sola oynayabiliyordum doktorum nasılsın iyi misin diyor ama cevap bile veremiyorum dilim dönmüyor resmen ya sonra beni 6 da odaya almışlar zaten anne odaya çıkmadan bebeği kimseyi vermiyorlar bebek odasından eşi dahi olsa vermiyorlar illa anne odağa çıkacak sonra bebekte çıkacak tabi ben kendime ancak saat 10 gibi gelebilmişim ama kendime gelince nasıl agrı acı iğneyi yapmasalar dayanamıyordum sonra geldiler beni temizlediler kanlı halimi giydirdiler hemşireler ayaga kaldırdılar ilk kalması zor bacakların tutmuyor kısmen yürümek iyi ama ben hasta bezi kullandım rahat ettim canım bu kadar 😘🙏🏻