Mimik Puding canim esenyurtta bi goruntuleme merkexi var, orada fiyat 450tl di, ama bana uzak opdugundan gidemedim… Hastanelere nazaran, goruntuleme merkezleri daha uygun…
EgesMomm Puding Bende 3 haftadır bulamadım randevu. Akşam 11 den sonra ara yeni sistem öyle düşüyormuş ben zar zor 3. Sorduğum devlette yer buldum .
Puding EgesMomm ben de aradım çok yok dediler umudum kalmadı valla 🤷🏻♀️ Anadolu yakasında Zeynep kamil diye bir yer var oraya tek veriyor
ozgekuzey Puding Haramidere binip metrobüsden Altunizade durağında inip ordan metroya binip Ümraniye durağında iniceksiniz
Puding Gizemcetinn çektirdiniz mi peki iyi ilgilendiler mi kaç dakika sürdü ne zaman gittiniz çok soru sordum cevap verirsen sevinirim 🤭😅
Mimik Puding oyle cok arastirdim ki, en uygun fiyat orasi 450tl den daha ucuzunu bulamadim😅 Hekimoğlu emar, goruntuleme merkezi Ama esenyurt degilmis ya, oyle cok arastirmistim ki o zaman, karistirmisim kusura bakma… Fatih te,
Gizemcetinn Puding 40 dakika falan sürdü bebiş yüzünü gösterene kadar bekledik yani ben memnun kaldım zaten düzenli olarak ta oraya gidiyorum. İlgilerinden memnunum zaten çekerken gösteriyor burası kalbi burası eli burası parmakları işte tek tek sorun yoksa sorun yok diyor
Puding Gizemcetinn güzelmiş bende gittim oraya kontrole Ahmet beye peki direkt mi gittiniz Kadın doğuma kayıt mı açtınız
Mimik Puding senin taeaflardaki goruntuleme merkezlerini ara ve fiyat al… Oralarda uygun fiyara bilursun
ozgekuzey Tugba52 Metronun orda santral iş merkezi var oranın içinde bir kadın doğum muayanesi var adını unuttum Erbil bey oraya özel geliyor söyleyince randevu veriyorlar