Puding Detaylı ultrason çektirdiniz mi hangi hastanede çektirdiniz fiyatlar neler ben Esenyurt da oturuyorum Beylikdüzü Esenyurt Avcılar parseller varsa bu bölgelerde hangi hastane ve fiyat bilgisi söyler misinz ?
elaweannesi Puding bende Esenyurtta oturuyorum canım Beylikdüzü medilife gidiyorum bana 900₺ dedi aradım yüksek geldi o yüzden girmedim sen hangi hastane ne kadar dedi
Puding Kara96 bu fiyattaysa iyi olur çok yüksek rakamlar duydum ben peki kaç dakika baktı foto CD falan verdi mi size
smyye_96 Gümüşhane de yaşıyorum özel muayenehanesi olan doktora gidiyorum. Muayene ücreti 200 TL ayrıntılı ultrason için extra ücret almıyor muayene ücretinin içinde ayrıntılı ultrasonu da çekiyor.
Puding smyye_96 renkli bende görüyorum canım gittiğim de ultrasonda ama üst düzey ultrason organları inceliyor bu renkli görme amaçlı bir ultrason değilmiş
Buse1905 Ben bakirköy dr.sadi konukta perintolog atilla beye yaptirdim devlette çok az hastane yapiyor bende esenyurt oturuyorum ama özellerde ücretler çok pahali oldugu icin devlette ücretsiz yaptirdik gayette ilgili ve ayrintili bakildi
lunam Buse1905 kaç hafta önceden randevu almıştınız? Kaç dakika baktı? Atilla bey harika gerçekten. Ben ikili testi ona yaptırdım ama detaylıda devlet olunca cd vs vermiyorlar o yüzden özele gitmeyi düşünüyorum ama aklım yine de orda kalmıyor değil. Çünkü Atilla hoca gerçekten işinde iyi.
incimercan Buse1905 aynen devlette çok az hastene yapıyor, iyi bulmuşsunuz, ben bi kaç yere sordum sonra özele yaptırdım 500 TL’ye. Başta fazla geldi ama parayı verince unuttuk bile 😀😂
Puding Buseylul indirimle mi 800 TL çok canım ya bende SSKlıyım uygun fiyatlı ama iyi de bakan bir istiyorum kredi var bebek geliyor derken çok para harcamak istemiyorum
elaweannesi Puding yani aynen o yüzden bende yaptırmadım daha hangi hastane senin bilgi wermiyor dediğin hem neden bilgi wermeliler
Buse1905 lunam acikcasi sira bulamadim hastanede çalisan bir arkadaşimiz vardi saolsun yardimci oldu yaklasik 20-25 dk bakiyor rahat çokta ayrintili bakiyor aldigi ölçumleri bilgisayarda kaydedip çikti olarak veriyorlar ben ozelde kendi doktoruma gosterdim
Puding elaweannesi telefon da bileği veremezlermiş prosedür gereği falan dedi sanki devlet sırrı veriyor
Civcivim000 Puding yaptırmadım ben de henüz maalesef ama telefonla ararsanız bilgi verirler sanırım kıraçta eski yeni mahalle caddesi var cumhuriyet caddesi cuma pazarı falan var orda hemen biliyor musunuz bilmiyorum ama
Buse1905 Puding gercekten öyle ben 1 ay öncesinde bakmaya başladim hiç denk gelmedi en son araya tanidik soktum mecbur
EgesMomm Puding Bende 3 haftadır bulamadım randevu. Akşam 11 den sonra ara yeni sistem öyle düşüyormuş ben zar zor 3. Sorduğum devlette yer buldum .