Guzelseyler Ya suni sancı takilali 7 buçuk saat oldu hala nerdeyse sancı yok yiyip içip yatıyorum yürüyorum çok hafif kasılmalarım var. Doktorum çok normal doğum yanlısı o yüzden yandaki kız 32 saatte suni sancı ile doğurdu hiç açılma olmadan gelmiş oda benim gibi.. yani dozunu biraz artırdı ama yetmedi daha artırın diyorum olmaz diyorlar artık şeyden şüpheleniyorum uzun sürsün bir gece daha kalalım diye heralde çünkü nerdeyse bir gecesi bin lira yani çünkü dozu çok düşük yada benm ağrı eşiğim mi yüksek anlamadım 8 saat olacak. 38 de ayar şuanda..
Gonul_enes Guzelseyler suni yi dayadiginda o sanciya dayanman imkansiz yani bunca zaman, sana en hafih dozundan veriyolardir, son raddesi dayanamayacagin boyutta,
Mustafayigitinanesii Guzelseyler canım ben ilk oğlumu 43 haftada hiç açılmam olmadan ve kendi sancim olmadan suni sancı ile doğurdum. Sabah 6 da taktılar bana suni sancıyı ve ilk başlarda hiç sancı flan hissetmedim suni sancı dedikleri bumuymus flan dedim ama saat geçtikçe dozu yukselttiler inan dayanılmazdi resmen ağladım sezeryana alın diye yalvardım ama doktorumda normal doğumdan yana olduğu için sezeryana almadı ve biranda açılmam flan oldu öğlen saat 1.30 da oğlumu kucağıma aldım. Seni bence oyaliyolar. Benimki de özel hastaneydi bu arada.
mommasBoys Guzelseyler hastanenin üç kağıt politakası mı diye düşünmeden edemiyor insan 🤷🏻♀️ İlk defa duydum şahsen çünkü suni sancı giderek artan ve insanı delirten bişey 8 saat böyle oynaya geçmezdi bence bu işte bişey var
Selinnn96 Guzelseyler banada suni verdiler ama ben sancıyla hastaneye gittim 2 cm açılmam vardı 4 saat içinde dogum yaptım ve dayanılmayacak kadar agrım oldu epidural yaptılar anlamadım çok rahat olmanızı agrılarınızın çok şiddetli olması lazım benimde acı eşiğim yüksek ama imkansız o acıda okadar rahat olmak. Bu arada bende özelde doğum yaptım 18 gün oldu daha
Guzelseyler Gonul_enes Yani dozundan hiç anlamadıgim için bişey diyemiyorum ama artırın dedim öyle artirilma her dk dediler ama ben okadar rahatım ki 8 saattir yani boşuna gelmişim. Millet 2 saat suni ile deliriyor diyorlar bilerek mi sizce artırmamalari
ballimlerr2123 Guzelseyler bana söylediğiniz çok mantıklı geldi suni sancı hakkında bir bilgim yok fakat özel hastane ise söylediğiniz gibi bilerek yatırmaları çok yüksek ihtimal keşke biraz daha bekleyebilseniz kendi sancınızı bebekte bir problem olmayacaksa
Gonul_enes Guzelseyler vala ne bilim, ben 6 ila 8 saat arasi dogurdum dozu artirmayinca normal adet agrisi gibi bisey, lakin dozu artirinca herseyy cokkkkkkk farkli onuda yasaman gerek,
Guzelseyler ballimlerr2123 nasıl beklicem ki artık yatışim yapıldı hastaneye başladım girdik bir yola
[silindi] Bi sabah 12 gibi bi de aksam 7 gibi verdiler suni sancıyı böyle bişey yok… acı eşiği mi dozumu bilmiyorum kendimi atacak pozisyona gelmiştim, ama karşımda yatan bi abla vardı kadına 3tane vermişler sanırsın sakinleştiri verilmiş gibi uyuyodu…
Guzelseyler [silindi] bende aynen öyledim yatıyorum yemek yiyorum çok rahatım sanki gezmeye gelmişim deliricem
[silindi] Mustafayigitinanesii valla ben de son raddede ağladım ama hayatımdaki en garip ağlamaydı gözyaşları istemsiz akıyodu. Ben de eşime demiştim nolur doktorla konuş da sezeryan yaptırsın diye. Allahım düşmanıma vermesin o sancıyı ne diyim
Guzelseyler Mustafayigitinanesii Hadi ya ne guzel bir serum bitti çıkardılar suni sanciyi 12 saat oldu sıfır açılma… Sinirim çok bozuk uyu dinlen sabaha karşı bı daha takicaz suni sancı dediler.. doktor yarın doğacak dedi ogleni bulacak işte
Mustafayigitinanesii [silindi] ben şimdi yine hamileyim 37+3 deyim inşallah bu suni olmaz diye dua ediyorum.
2e1m Bana üç gün verdiler ilk iki gün bumu sancı diye dalga geçtim hemşire yarın görürüz seni dediler ver sabah dokuzda bi taktılar akşam dokuza kadar kesintisiz çıldırdım yani suni sancının dozunu aşama aşama arttırıyolar ve devlet hastanesiydi özel değildi
Guzelseyler 2e1m hadi ya senin de uzun sürmüş bana Özel değil ozaman :) yani 12 saat sancı aldım acilmam yok serum bitti az az kasılma hissettim
Guzelseyler mommasBoys 12 saat oldu serum bitti çıkardılar sabah bidaha takacaklar Mis dinlen dediler
seon90 Canm benm suyum gelmişti 2 cm açılmam vardı suni sancı verdi sabaha kadar normal doğum sancısı gibiydi sancılarım.ama ebe geldi parmak attı oraya ve ben iki saat içinde doğurdum
rabiamustafa Guzelseyler walla özeldesin diye bnce canım sen devlete git 15 20dkda nasıl bağırtıyolar o sancıdan adamı seyret arkadaşımın yanında kalmıştım devlette aman aman bnmi doğurdum omu suni sancıdan sonra 😀