blueberyy00 edaer canım göğüs tipleri arasında bu modelde varmış 🤦🏻♀️😂 benimki de ayniydi hep hamile oldum şimdi sol dolgunlsiyor sağ aynı duruyor gibi hamile olunca eşitlenir belki dedim yok sanırım böyle de kalacak bu
blueberyy00 edaer 😂😂 ya hiç deme ya evlendigimde utanıyordum eşimden ilk resmen şimdi alistim ama komik duruyor aynada baktkca soyleniyorum yazık büyümüyor diye eşim diyor bundan az süt gelirse çocuğumuz doymazsa 😂😂
edaer blueberyy00 hahaha😂😂 oda çok güzel moral oluyormuş valla bende öyle düşünmüyor değilim inşallah az süt olmaz diye 🤣🤣
blueberyy00 edaer ya hiç deme deme ah vah diyerek düşünüyoruz da inşallah oyle olmaz ya ama bazı duyumlarima göre küçük goguslulerin sütü daha çok olur derler inşallah ordan faydalanır sağ göğüsler 😂😂🤭
edaer blueberyy00 evet onu bende gördüm çevremde çok küçük göğsü olanın kaç sene emzirdiğini gördüm inşallah o yönden şansımız olur 🤣🤣🤣
Seda_nrr edaer küçük olan göğsümü diğeri kadar emmediği için daha az geliyor ama onuda sürekli sağmak gerekiyormuş ozaman aynı gelirmiş