mor_menekse1 Kızlar küçük olan 15+2 büyük bebeğim de 17 haftalık iki hafta snra detaylı ultrasona git dedi doktor siz kaçıncı haftada gitiniz iki hafta snra 19 haftalık olcak bir hafta daha bekleyip 20 de mi gitsem tecrübeli anneler fikir verin lütfen :)
Halime0638 mor_menekse1 detaylı ultrason icin 21. Hafta en uygun diyorlar 19 hafta cok erken zaten 20 ile 24 arası oluyor ben 21 de gittim tabi randevu alcaksin zaten devlette yaptircaksan oda zor bulunuyor eger devlette yaptircaksab randevunu hemen al derim özel se zaten arayip bilgi aldiginda söylersin onlar şu haftada yapariz derler
Merveb46 mor_menekse1 seninkiler ikiz olduğu için sıkışıklar byüdükçe gözükmeleri sıkıntı olur hastanenin periontoloğuyla görüş ondan bilgi al bence
Papatya17 mor_menekse1 bence erken olur doktor bana da 3 hafta sonra git dedi 21 hafta oluyor o zaman ama randevu almak için aradığımda 22 ve 23. Hafta arası öneriyoruz dedi sekreter bebek daha çok gelisiyormus daha iyi oluyormuş ama tabi belki farklı görüşü olan doktorlar vardır .
bebegimizibekliyoruz1 mor_menekse1 bebeklerinizin haftası değil de sata göre haftanız önemli bebeğin gelişimi o söylediğiniz 15 17 dediğiniz 22 de yaptırın en uygun zaman o yani çoğu doktor 22 de öneriyor sata göre yaptırın
mor_menekse1 Halime0638 sizinde mi ikiz bebekleriniz doktor haftaya baktı iki hafta snra git dedi zaten iki haftada bir kontrole gdyorum o zmna kdr 4 hafta beklemem lazım Ya Allah korusun ters birsy olursa iki hafta snra mı gitsem 3 hafta mı kaldım arada
Valide Halime0638 ikiz gebeyim hem kendi takip edildiğim doktorum hem de peritonologum 21. Haftayı önerdi, 21. Haftada çektirdik.
Halime0638 mor_menekse1 yok ikiz değilim ben sadece detaylı icin denilen zaman aralığından bahsettim siz doktorunuz ne diyorsa öyle yapin bir bildiği vardir elbet
mor_menekse1 Merveb46 malesef yok perinatoloji bölümü başka ile gdcez detaylı için iki hafta dedi zaten bir bebeğim iki hafta geride küçük olur 3 hafta snra gideyim en iyisi
mor_menekse1 Papatya17 okdr beklemek istemiyorum zaten hr iki haftada bir kontrol var uzun bir süre olur zaten riskli gebelik ay çok arada kaldim 😄
Papatya17 mor_menekse1 o zaman siz bilirsiniz ama ne kadar geç giderseniz bebeğinizi o kadar doğuma yakın haliyle goreceksiniz
Valide mor_menekse1 devlet hastanesinde çektirecekseniz zaten en az 3 hafta önceden randevu bulabilirsiniz, en azından bizim ilde şuan durumlar öyle 🌸
bebegimizibekliyoruz1 mor_menekse1 22 de yaptırmıştım ben tek gebelik ama ikiz de olsa genelde doktorlar 22 diyor
MelekPotter mor_menekse1 benim de ikiz.. Perinatologa da gidiyorum ben aralıklı… Bana kendisi 22. Hafta gelmemi söyledi kendi normal doktorum da tamam dedi.21+4 e randevu aldım o sekilde gidecegim
merakliblog mor_menekse1 ben 23+5te yaptırdım doktor geç dedi kem küm etti ama gayette gördü herşeyi ideali 22imiş