Yusufhalime Canankp 8 sene önce 40+6 da doğmuştu oğlum ondan 2.5 sene sonra da kızım 41+3 te doğdu şuan 31+2 oğluma hamileyim bakalim bu da abisi ablasi gibi geç mi gelecek
Aysun1274 Sbdbdbsh Pazartesi 38+1 oluyorum biraz karnımdaki su fazla olduğu için riske atmamak için alalım dedi ☺️
Kardelen47 AnneBebek0 neden bukdar bekliyonuz ki gitseniz yatışnızi yaparlar hem bebek icin iyi degil okdar beklmek benim 40 oluyo yarin pazarteside hastanye gidicem cünku hic sancim yok
Canankp Kardelen47 gidiyorum zaten daha dün kontroldeydim, suanlık bekliyo doktor 40 olunca ona göre hareket edilir sanırım
Kardelen47 AnneBebek0 aynen canm benimde oyle pazrtesi gidicem baklim artik ne olucak yatisi yaparmi bilmyorum ama cok korkuyorum ya rabim bir sancida kurtarsin hepimizi🙏❤
HavvaGuzey Canankp 39+4 de doğdu ilk oğlum 2 sene sonra yeniden doğum yapıyor olacağım acaba araları yakın olduğu için daha erken haftalarda doğar mı Bende onu merak ediyorum
Mucizesinibekleyenacemianne Rabiahilall sürekli 2 hafta geriden geliyodu 25. haftadan itibaren.. oyuzden 3400 gr dogdu 🙈🙈