Liyalina Mervesude01 Tşk ederim Allah razı olsun diyorlar 1 hafta bekleyin bekliyimmi yoksa hemen yarin veriyimmi kan
nslhnyldz Liyalina ben beklememiştim akşamında acile gidip kan vermiştim 🤣 heycandan ne yapacağımı şaşırmıştım
Mervesude01 Liyalina Amin inşallah Rica ederim canım Allah senden de Razı olsun inşallah 🤲🏻😍🤗 bence ver valla ben öyle çift çizgi gördüğüm an hemen vermiştim kan 😍🤭🤭
minikumutlar Liyalina canım 9 gündür bel kasık ve sırt ağrısı bugünde göğüs ağrısı var reglime de 9 gün kaldı
Liyalina minikumutlar benimde oyleydi Vallah reglime 10 gun vardı göğüs agrisi oldu ucunda hasasyt oldu 1 hafta kala regle etrafı kaşıntı bel kasık ağrısı bendede oldu inşallah vardi bulanti varmi
Liyalina Busra344402 tşk ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin acaba bu erken gebelik testinde yaniltma oluyormu
Azizaslan Liyalina ben erzurumluyumda konuşmanızdan sizin de Erzurumlu olduğunuzu düşündüm düneyin lafı bizde de çok kullanılır
Liyalina Mehtap38- cddmsn inşallah saglikli hayırlı evlat olsun inşallah 😻 sizinde test benimki gibiymiydi
Busra344402 Liyalina olabiliyor en kesin sonuç kan testi ama bn ikinci bebeğime hamileyim ve ikisinde de kan testi yapmadım bu testlerden yaptm ikisi de doğru cıktı
Mehtap38- Liyalina hem test hem belırtıler aynı cnm.30 haftalık olduk bız darısı sana olsun kuzum .saglıkla alırsın ıns kucagına🙏🏻