Nur06sena dkbyk Düzensiz, dinlenince ya da duş alınca geçen, yorulunca tekrar eden ağrısımsı bir his.
Sblatc dkbyk düzensiz, sıklığı ve şiddeti zaman geçtikçe artmayan. Kısa süren kasılmalar diye biliyorum
Ecemeylul Bende bekliyim burda bugün biraz temizlik yaptım 35+6 dayız belimde aşırı bı ağrı var vajinamda sanki boşluk var gibi ya
Nur06sena Ecemeylul Pek sanmıyorum. Öyle olsa insanlar 2-3 cm açıklıkla eve gönderilmez. Ya da doktora gittiğinde 5-6 cm açıklık olduğunu öğrenen insanlar şaşırtmaz. Yani ben doğum yaptım 3 hafta önce ama hiç açıldığını hissetmedim.
tgba715 Nur06sena teşekkürler. Peki hangi bölgede oluyor bu sancılar karında mı kasıklarda mı yoksa vajina iç kısmında mı
dkbyk Nur06sena kasigima boyle igne batmasi gibi gelip gidiyor bazende belime ve kalcama ama oyle sık sık gelmiyor anlam veremedim
Nur06sena Ecemeylul Herhangi bir riskiniz yoksa korkmayın. Ben hamileliğim boyunca gezdim, hareket ettim, ev temizledim daha neler neler. Ayaklarınızı uzatın dinlenin 😊
Nur06sena dkbyk Yorulduysanız ya da enfeksiyonunuz varsa olabilir. Ben sancı sanıp hastaneye gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendim. Ama takip edin devam ediyorsa Bi hastaneye gitmekte fayda var.