BusraBaturu Merhaba anneler 22+4 ama bebeğim assaga inmiş sancım ve oynamalarından çok rahatsız oluyordum ancak rahim kalınlığım 44mm normalden bile iyi duruşu makat duruş kanala girme falan yok dedi yüksek derece enfeksiyon çıktı. Progestan ve antibiyotik basladı ağır stres veya ağır mı kaldırdın dedi ikisini de yaşamadım Suan enfeksiyonun bakterisi araştırılıyor doktor yukarı mutlaka çıkart tekrar bunun Progestan baslıcam dedi yinede çok huzursuzum
KezibanUan BusraBaturu canım merak etme o haftalarda bende bebeğimi resmen vajinamda hissediyodum sonra göğüs kafesime kadar çıktı duruşu çok iyi doğum kanalınada girmemiş bu ağrılar enfeksyondan oluyo bebeğin yüzünden değil enfeksyon inanılmaz sancı yapıyo
Busraayaz BusraBaturu benim 22 de aşağı inmiş ve kafasıda aşağıdaydı. Şuan 33 ü geçtim yukarı çıkmış tam ters dönmüş ayakları aşağıda
BusraBaturu KezibanUan çok teşekkür ederim insan korkuyor ama yorumlar rahatlatıyor insanı korku oluyor ister istemez 😊🙏🏻
mucizem61 canm bende 21 hafta 4 günlüğüm benimde bebegim de bebeğim assada hemde hep baştan beri korkma dikkat et kendine yorma fazla rabbim evlatlarımızı bize bağışlar insallah sağlıkla
BusraBaturu mucizem61 amin inşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻 😊hamilenin dostu hamiledir valla kime sorsam çevremde hiç rahatlatıcı cevap alamamıştım
BusraBaturu Busraayaz kalınlığın çok iyi dedi bana makat duruşu dedi valla çok rahatladım Suan çok teşekkür ederim sağlıkla alırız inşallah tüm anneler yavrularımızı kucaklarımıza🙏🏻
Aselinannsi Benim de 36. Haftada gittiğimde aşağıdaydı artik fazla hareket etme erken gelmesin durusu güzel dedi 37. Haftada gittiğimde başı yukarı dönmüştü 39 olduk hala da yukarda sağ göğsümün altına yerleşti kaldı resmen artık dönmeyecek sanırım😖😖 birbirimize dua edelim bana da dua edin dönsün lütfen normal doğum istiyorum
BusraBaturu Aselinannsi kesinlikle birilerinin dualarında olmak çok önemli inşallah doğal yollarla alırsınız sağlıkla kucağınıza 🙏🏻 Benim ikinci gebeliğim ve İlkim zorunlu sezeryandı birazdan aniden normal cıkıcak diye korkuyorum 😀
mucizem61 BusraBaturu korkma cnm onu veren rabbim kollayanda biz olacağız ben hamile kaldığımdan beri assada hep riskli ama dikkat ediyorum sen de kolla kendini allahın izniyle hiç bisey olmaz cnm