Bukets Hanımlar mrb 28+4 günlük hamileliyim akşamdan beri bebeğim çok az hareket ediyor endişeniyorm bugn biraz hareketsiz öyle yürürken falan hafif hareketli binde bir öyle gün içinde sert tekme atıyor sizce normal mi?
mervegemen- Bukets benimde öyle bugün. Bazen çok hareket ediyor bazen saatlerce ses yok artık delircem. Ne yapio bu cocuk orda. Sabahtan beri ses yok moralim bozuluyor ya
Pinarlina Bukets ben de 28+3 günlük hamıleyım benımkı de dünden beri öyleydı arada bir yön değiştiriyor ve az hıssedıyor olabılırmısız hiç kımıldamazsa sorun var demektir dedi doktorum şükür bugün daha hareketlı ınsan sevınıyor hareket edınce vala morelım duzelıyor
0322sukran Bukets haftalarimiz aynı bende bunun için doktora gittim doktorum normal olduğunu bu haftalar da sakın olabildiklerini söyledi
Papatyamevsimi-89 mervegemen- 29 de oluyor canim 29 ve 30 dan sonra sert tekmelerle gelir ,sadece stres yapmayın.. Siz stres yaptıkça merhaba hareketlenmez
mervegemen- Papatyamevsimi-89 bugün 31 oldum umarım duzene biner artık. Moral oldun teşekkür ederim elde degil korkuyor insan ya
Papatyamevsimi-89 mervegemen- canım olabilir ya sen hareketi hissediyorsan ufak da olsa yeter şimdilik sana..Ben de aşı olunca 2 gün durdu adeta ama bak bugün çok şiddetli darbeler vuruyor
Merveeeeekurt Bukets içwri dönük olduğunda hareketleri az hissediyorsun canım öyle olabilir bak. Biraz yürüyüş yap soluna sağına yat. Normale döner inşallah sıkıntı yapma.