Beril52 30 üncü hafta da bebeği bir hafta göbek çevresi önde gidiyous doktor şeker tabi verdi hergun açlık ve tokluk olarak yazıyorum. Değerlerin kaç olmasi gerekiyor normalde böyle.bir durum yaşayan varmı 😔
Eylul1987 Beril52 bende aynı problemi yaşıyorum sizin yine 1 hafta önden gidiyo benim 3 hafta önden gidiyo. Yemeklerden bi saat sonra ölçüp 140 in altında çıkması lazim düşmezse dahiliyeye yönlendirip insulin vericek
Aylin2011 Beril52 gebelik şekerin mi var canım benimde üçüncü ikiz gebelik 1 hafta önden gidiyordu şeker yüklemesinde yüksek çıktı bende açlık tokluk ölçüm yapıyorum açlık 90 ı geçmeyecek tokluk 1 veya 2 saat ölçüm yapıyorum o da 140 ı geçmeyecek
Fatma_demirrr Beril52 büyük ihtimalle gebelik şekeriniz vardır benim de var bebeğin gelişimi 2 hafta önden gidiyordu diyete başladım şeker düZene girince bebeğin kilosu da düzene girdi
Beril52 Şeker yuklemesinde bir şey çıkmadı 29 .hafta kontrolünde göbek çevresi 1hafta önden dedi iki hafta ölçüp yazicam sonra gidince dahiliye ile görüşebiliriz dedi insülin kullnamakdanda korkuyorum bilmiyorum 😔
Fatma_demirrr Beril52 tatlı şekerli şeylerden uzak duruyorum, beyaz ekmek, pirinç, hamur işi yemiyorum. Ekmek yerine kepekli veya tam buğday ekmeği yiyorum. 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum . Şekerimi sürekli aç tok düzenli ölçüyorum.
Beril52 Fatma_demirrr Sonuç olarak hamile olgugum.icin normla.dieet gibi yapamicam şekerli yemeyip ara öğünleri kahvaltı öğle akşamda yaptığım zaman hal olur diosun inslalah öyle olur yaa
Fatma_demirrr Beril52 inşallah düzelir ben diyetin yanı sıra hapta kullanıyorum dahiliyeye gittim hap verdi düşmezse insüline başlarız dedi ama hap+diyetle düzene girdi çok şükür
Beril52 Fatma_demirrr çok teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için için inslaalh benimkide öyle olur insilun biraz korkutuyor 🙂
Fatma_demirrr Beril52 ilaçla düşmese verecekti bana ama düştü. Yürüyüş çok iyi geliyor bol bol yürüyüş yapın bir de tatlı meyvelerden de uzak durun
Beril52 Fatma_demirrr çalışıyorum.zatenn hareket anlamindaa gayet hareketliliyim bakalimm ne olucakk sonunda hayirlisi
Beril52 Aylin2011 doktorlar olabilecek her şeyi direkt söylüyorlar doğal olarak korkuyo insan hayırlısı bakalım