Evet hiç beklenmedik zamanda geldi benim güzel oğlum, şuan küvezde bebeğim 🙏🙏 her gün süt sağıp götürüyorum. 33. Haftamda sancım çıktı ama ben hiçbir şey hissetmiyordum yatışım yapıldı sancım durdu ertesi günü geri başladı ve 2 cm açılmam oldu normal doğum yapmak istiyordum. Suyumu patlaymaya çalıştıklarında ben dayanamadım ağlamaya başladım sezeryan yapmalarını istedim ve bir anda sezeryana girdim. Bebek küçük olduğu için su geç patlar dedi baya uğraştı ben de dayanamadım. Sonra bebeğim geldi çok şükür. Spinal anestezi yapıldı çok korkuyordum ama korktuğum kadar korkunç değilmiş emin olun. Sadece sonda takıldığında ve ameliyattan sonrasına kadar aşırı bir titreme geldi bana sonra o da geçti şükür. Bebeğim 2.215 doğdu şuan 2.025 gram. 17 ekimde doğdu şuan 4 günlük 🙏 Ödem olduğu için kilo veriyor. Sütüm de doğal olarak hastanede iki damla geliyordu sonra zamanla çok şükür gelmeye başladı. Stres yapmayın süt hemen gelmemesi normal. Bu arada size de fikir olsun diye söyleyeyim bionteck aşımı 30. Haftamda olmuştum işk dozunu ikinci dozum da bugündü ve ben doğurmuş bulundum. Az önce de ikinci dozu oldum geldim. Çok şükür bebeğimde sıkıntı yok ve doktora sordum Bugün sütünü de sağıp verebilirsn dedi. Birkaç güne inşallah emzirmek için doktor çağıracak beni inşallah emer yavrum 🙏🙏 ben de evde dinleniyorum dikiş yerim ağrıyor biraz ama çok şükür o hastanedeki halimden daha iyim kendim kalkıp oturuyorum duşa girebiliyorum. Sormak istediklerniz varaa yanıtlarım 🤗🙏