Beyzuska Arkadaslar merhaba. Vajina kemiklerimde cok agrim oluyor ve hareket ettikce sanki vajinamin icine igneler bicaklar batiyor gibi. Bu durumu yasayan bilgisi olan var mi?
Dyggfrkn Beyzuska 35 haftalık hamileyim aynı şikayet bendede var wc gidene kadar altıma kaçırıyorum yerimden zor kalkıyorum zor yürüyorum ve daha 3 haftam var doğuma nasıl geçecek bilmiyorum 😭
kitapsever Beyzuska canim cok normal gittikce cogalicak korkma biraz sabir sart cok zor evet ama bi careside yok malesef
Adacim Beyzuska bende 32+2 yim bende de dünden beri olmaya başladı kasıklarımda oynuyor sanki tedirgin oldum bende
Busraya Canım çok normal bebek kendini doğuma hazırlıyormuş bana ebe öyle söylemişti aşğıya doğru baskı yaptığı için magnezyum içiyordum o rahatlatıyordu lakin doğum yaklaştığı için içmeyide bırakmıştım
Beyzuska Busraya allah yardimcimiz olsun saglikla kavusalim yavrularimizs insallah canjm teşekkür ederim
Beyzuska alparslanannesii1661 az daha dayanalim rabbim yardimcimiz olsun insallah saglikla gelsin bebislerimiz
Ceyduygu Beyzuska çok normal endişelenme ben bazen yuruyemiyordum bile hatta eşime sanki az daha zorlasa çıkacak diyordum 😊
Beyzuska Ceyduygu evet bende yürüyemiyorum bazen bi de o an karnım da sertlesiyor kaliyorum oldugum yerde