Nurayocal Kizlar selam.. Canakkale de doktor ariyorum. Yari ozel olur ozel olur. Bildiginiz var mi? Arkadasim devlette ebe devlete gel diyor ben de emin olamiyorum Iyi ilgilenirler mi diye?
Esa Nurayocal 18 mart hastanesinde doğum yaptım doktorlar çok iyi tavsiye ederim. Anadolu hastanesini eğer sezaryen istemiyorsan tavsiye etmem orda bir doktora gittim kendisi tecrübeli güven veriyor ama sezaryenci ve geri çevirdikleri hastaları hem gördüm hem burda okudum ve riskli gebelik olunca araştırma hastanesine yani doğum yaptığım hastaneye gönderiyorlar. Bildiğim kadarıyla devlette bi sıkıntı olmadığı sürece doğumu ebe yaptırıyor ve odalar iki kişilik ama uni hastanesinde eger doğum yapacağın zaman boş olursa özel oda secebiliyorsun ve doğum sürecinde ve esnasında ebe var ama doktor ilgileniyor ilgileri güler yüzleri hepsi cok iyi
Oykuzey Nurayocal Ben üniversite hastanesine gidiyorum. 36. haftayı doldurmak üzereyim, bebeğim ters olduğu için haftaya sezeryan günü verecekler doğumu da orada yapacağım kısmetse. Bir sıkıntım olmadı diyebilirim, gayet memnunum.
Seyma18 Nurayocal bende 18 Mart Araştırma Hastanesine gidiyorum cnm ilgililer tavsiye ederim 😊. Arkadaşım orda doğum yaptı çok memnun kaldı.
Nurayocal Esa anlAdim. Ben yurtdisinda yasiyorum tatil icin Canakkalede olacagim. Ilk muayene icin guvenebilecegim bir doktor ariyorum. Tesekkurler
Nurayocal Oykuzey anladim canim ne guzel. Ya ben ilk muayene icin ariyorum aslinda yurtdisinda yasiyorum.
Nurayocal Seyma18 anladim canim ne guzel. Biz de devlette Enzar Tore ye randevu aldik. Arkadasim da ebe orda. Yanimizda olcak bakalim