Lokumunannesii Kızlar 30+5iz sizin bu haftalarda bebeklerınızn kilosu neydi.? Biz bugun 1600 gram olduğumuzu öğrendik normal mi acaba
demethanim Lokumunannesii 31+1 1700 👍🏻 senin de gayet normal aralikta. ☺️ Sağlıkla gelsinler inşallah ❤️
muallimehanimmom5 Lokumunannesii 30. Haftada 1500 32. Haftamda 1900 gr geldi bakalım 34. Haftamdayım bu hafta nasipse kontrolüm var kaç çıkacak 🤷🏻♀️
rabiaarslann 32 haftalığım bebeğimin gelişimi 2 hafta önde gidiyormuş doktor kontrolümde öyle söyledi 34 hafta çıktı 2.250 kilosu
Lokumunannesii rabiaarslann masallah 🧿 bizde normalde iki hafta öndeyiz ama doktorumuz ameliyata girmişti onun yerine yedek doktor baktı tam mı ölçüm yapamadı anlamadım 31+5 çıktık normal de 32 haftalık olmamız gerekliydi
Canlarrr nurkse canım kahvaltı da ne yiyorsun birde gün arası atıştırmalık var mı ? Benimkiler henüz 2 olmadılar sen kaç kilosun. Ben 66 yım
KadersizMelek Lokumunannesii aynen bu haftalarda 1500ve üstü dedi doktor, sağlıklı olsun da kilo çok önemli değil ☺️
nurkse Canlarrr ben 78 ile hamile kaldım 84 kiloyum ama boyum uzun ve antrenör olduğum için göstermiyordum şuanda göstermiyorum 😁
nurkse Canlarrr kahvaltı da yumurta ve peynir yiyorum açıkcası hiç boğazımı kısmıyorum canım ne isterse yiyorum kuru üzüm çok yiyorum onun faydası var mı bilmiyorum 😊