Slday Aylinarya telefonda konuşurken çok yoruluyorum, gece uykularım çok bölünmeye başladı, aşırı mide yanmam var, kasıklarım ara ara ağrı yapıyorr ama Allah a şükür hepsi tatlı acılar sizin nasıl gidiyorr pekii 😊
tgba715 Aylinarya ben 34üm ayakta 15-20 dk kalsam hemen agrım oluyor sağ kasık ve bikini bölgesi üstünde
Yagmur00 Aylinarya super bacım 🤪🤪bel agırım we bıkını bolgemde agrı var daha cok sukur akıntım yok 🥰🥰🥰kac kılo bebegin
Kerem_mom Aşırı bel ve sırt ağrım var , ve göbeğimin alt kısımlarında da acı 🥺 zor yürütüyorum 31+6 yım
Aylinarya Slday Slday benimde kasıklarımda ağrılar başladı bide artık çok yoruluyorum ama en önemlisi hiç zaman geçmiyo gibi 🤰🏻🤷♀️😃
Aylinarya Yagmur00 1950 gr çok şükür benimde çok büyük sıkıntılarım yok ama akıntı bende hep vardı ya şuan bile var
Etraa 33+3 üm. 6. Ayda başlayan kaburga ağrım bu aylarda coştu. Sol göğüs kaburgam ne yapsam hangi pozisyonda dursam ağrıyor sızlıyor sırtıma vuruyor ağrısı. Bebek hareketleri artık canımı acıtacak şiddete ulaştı 😅 şansıma hep hareketliydi.. ve birden çook hızlı şekilde kilo almaya başladım. Tabi bebeğim de aynı şekilde :)) hamileliğimin sonlarına yaklaştığımı hissetmeye başladım🧡🧡
34Kubra Aylinarya yürüyüş yaparken karnımın altı sertleşiyor iş yaptıktan sonra bel ve kuyruk sokumu ağrıyor onun dışında güzel çabuk geçiyor sanki zaman 😍
Slday Aylinarya evet zaman durmuş gibi ama günlere baktıkça yaklaşıyor nasıl olacak diye de korkuyor gibiyim ya duygu seli yaşıyorum bu ara resmen 😂😂