ikiprensesannesiii edakr1422 2 gebeliğimde de hiçbir belirtim olmadı. İlkinde kasık ağrım var diye acaba diye test yaptım pozitif çıktı 9 haftalıktı. 2.de ilaç içicektim kas gevşetici dur test yapıyim ne olur ne olmaz dedim pozitif çıktı 5 haftalıktı
edakr1422 @Fulyaaa1 benim de adetime 1 hafta var canım ama hiç belirtim yok çok nadir arada kasık ağrım var o kadar ❣
edakr1422 @Fulyaaa1 @tgbakoc inşallah bende hamileyimdir bana umut oldunuz valla çok sevindim adınıza 🥰
Esmaonur edakr1422 beeen 🙋🏻♀️ Adetim bir hafta gecikince öğrenmiştim 13 haftalık olduk hala hamileliğe dair bi belirti yaşamıyorum şükür böyle devam eder inşallah 😄
HilalDhn Bennnn 👻 hala kendimi hamile gibi hissedemiyorum kasık ağrılarım var bir de hep uyku uyku uyku 🙄ve 5.haftayım dün ultrason da keseyi gördü doktor ama bende başka bir durum yok 🥰🌸
minikumutlar HilalDhn 9 gündür kasık ağrısı sırt ağrısı ve bel ağrısı göğüs hassasiyeti ve sabahları aşırı iştahsızlık var reglime 9 gün kaldı bekleemelimiyim kızlar
ecemcee edakr1422 annem fark etti hamile olduğumu 😂 sürekli uykum geliyordu annemin zoruyla test yaptım silik çizgi gidip kan verdim 61 çıktı betam 💕