Dagoglu Evet kızla 2 gün önce öğrendik cinsiyetimizi ben hep kıza yönelmiştim oysa .Aklımda erkek ismine dair hiçbir fikrim yok . Önerilerinizle fikir sahibi edin beni pleesss🐱
euphoria123 Dagoglu Bende sizin gibi hep kız ismi düşünüyorum 6 haftalık hamileyim bende ama beğendiğim erkek isimleri de şunlar belki yardımcı olur.. Deniz Kuzey Mahir İlbey Uras Cihangir Argun Damra :)
_ipekkkkk Dagoglu 👣Muhammed Selim 💙 olucak Allah’ın izniyle 🤲 Kız olsaydı Zeynep Hafsa veya Zeynep Sare düşünüyorduk 🌸
Deletedmom_33 Dagoglu Ben Atlas koyacağım. Bunun dışında Ata, Doruk, Demir hoşuma gidiyor. Geçen Marsel diye isim duydum oda hoştu
Serife1204 euphoria123 oğlum olsaydi bende Mahir ismini çok istemiştim prenses annesi oldum 4 aylık bi kızım var 😍
Dagoglu _ipekkkkk rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🌷 adıyla yaşasın inşallah canım ☺️ Nedense iki isim katma taraftarı değilim teşekkür ederim ☺️
Dagoglu Deletedmom_33 aslında ailede olmayan isimlerden katmak istiyordum Demir doruk atlas gibi isimler var Marsel değişikmiş teşekkür ederim ☺️🤍
Esmaonur Dagoglu bizimki de tahmini erkek dedi, eğer doğrulanırsa Umut koymak istiyorum. Deniz Barlas Aybars bunlar da çok beğendiğim isimler
Dagoglu burakveannesi Burak ismini eşim istiyordu ama ben değişik isimler seçmek istediğimden dolayı ona katılmıyordum. Ama güzel isim
Asyamira Dagoglu Oglum olsaydı %4728468227 Kuzey Gurur koyacaktiiim soyadınız Debreli, Kuzey Gurur Debreli diyince bi marka hissi veriyodu bana 😂😂 Asya Mira Debreli olduk 😻😂
Dagoglu Asyamira yaaa rabbim bağışlasın ☺️ Kuzey ismi güzel de işte bilemiyorum soyismimize yakışmıyor gibi 😕