marbling10 Mehmet_Elif06 öyle bir şey olabilir mi? Doğum başlayınca, aşın yok git mi diyecekler🤦🏻♀️🤦🏻♀️ kim uyduruyor bunları anlamıyorum gerçekten.
burakveannesi Mehmet_Elif06 kulaktan doyma laflar 15 gün önce kuzenim dogum yaptı sehir hastanesinde aşısız
elifenes20 marbling10 gerçekten kulaktan doğma saçma bilgilerle insanlarıda yanlış bilgilendiriyorsunuz aşı zorunluluğu yok en fazla pcr testi isterler ben özelde yapacağım ama bana da çoks açma geldi azıcık mantıklı düşünülsw zaten olmayacağı belli
mercimeginannesiiii Ayy şaka mı bu ya? Buna hakları yok nasıl yapabilirler? Siz nerden duydunuz acaba?
Azizinannesi2 elifenes20 Aynen öyle devltten hastane PCR testi bile istemiyor ben sordum özel hastane pozitif çıkarsa buraya gönderiyor PCR testi yapılmıyor dedi
Mehmet_Elif06 Normal doğum başladığında PRC testinin çıkmasını bekleyeceğiz dedi Ankara zübeyde hanım hastanesi kesinlikle alamıyoruz dedi
Melek3 Mehmet_Elif06 öyle bir şey duyduk evet ama zorunluluk yok hamilelere Doktorlar bile adam akıllı ol diyemiyor hamilelere asi ? Ben olmicam isterse kovsunlar 🤦
Mehmet_Elif06 Bende olmadım olmakta hiç istemiyorum zaten 16haftalıkken kovit oldum inşallah bi daha olmam🤲