AhmetarZencirkran Elifbade canım aynısı 2 gün önce bende de oldu akşam başlamıştı ertesi gün öğleye doğruyu geçti doğuracağım sandım ama ondan sonra bir daha olmadı devam etse gidecektim hastaneye😊çok sa kasılmalarınız görünün bir doktora
AhmetarZencirkran Elifbade canım seninki sezeryansa normal doğumu bekleyemezler sezeryan olanları sancı tutmadan 38. Haftada yapıyorlar sen git bence ihmal etme inşallah sağ Salim alırsın bebeğini kucağına
Elifbade AhmetarZencirkran benim doktorum bekletiyor canım ne bende ne bebekte bi sknti Yok çok şükür o yüzden sancimin başlamasını bekliyor sezeryan tarihim 8 Ağustos 8agustosa kadar sancim gelirse alacak hemen gelmesse son 8agustosda alacak doğuma
Elifbade Deletedmom444 evet geçti şimdilik iyiyim canım acile gitmedim uyumaya çalıştım sabaha karşı uyumusum şuan bi ağrım yok çok şükür tekrarlarsa gün içinde acile gidecegim ama bugün çok teşekkür ederim düşünüp sormussunuz😘
Elifbade SaziyeTml evet geçti şimdilik iyiyim canım acile gitmedim uyumaya çalıştım sabaha karşı uyumusum şuan bi ağrım yok çok şükür tekrarlarsa gün içinde acile gidecegim ama bugün. Çok teşekkür ederim düşünüp sormussunuz 😘
Sedefcann08 Elifbade canim annem biz 4 kiz kardesiz hic birimizde ne nisan ne su gelmiş sanci ile hastaneye gitmis burda vakit kaybedeginremen doktorunu ara ne olur ne olmaz canim
Elifbade Kaderburr gittigimdede sancin yok diyip gonderebiliyorlar canım ama o yüzden ayni durumu yasayanlardan tecrübe edinip ona göre gitmek istedim. Doğum sancisinin nasıl başlayıp devam ettigini bilmiyorum çünkü