nslhnyldz Ser_Bus_11 bende çok korkuyorum ama bu bebek bi şekilde çıkacak. En fazla bir kaç saat sonra rahata ericez ben öyle düşünüp sakin kalmaya çalışıyorum. Kaçıncı haftadasınız?
busra5501 Ser_Bus_11 ben doğurma korkumdan iki yıl gebe kalmak istemedim 😢 aşırı korkuyorum Allahım yardım eder diyorum 🙏
Merveonay Ser_Bus_11 yok canım be neyinden korkcam 😀 ben mi tuhafım anlamıyorum ki bebeğime kavuşcam neden korkuyum hem benim çok ama çok rahat geçti ameliyatım bol bol yürüdüm bol su içtim bol kahve içtim bunların etkisi çok aklınızda bulunsun 😉
nslhnyldz Ser_Bus_11 evet 35. Haftadayım sezaryen olucam bende korkuyorum ama yapacak bişey yok diyorum 😅 zaten 9 aydır kıvrana kıvrana geçiyor en fazla bir kaç gün daha kıvranırım olur biter diyip bi an önce geçsin diyorum
busra5501 Ser_Bus_11 ilk kuzum 24 haftalık çok korkuyorum. İki gündür vajinamda zonklama var gurbetteyim bişi olur diye de çok korkuyorum. Bütün gün evde yalnızım. Geçen hafta kontrolde doktor iyi dedi ama herşeyi kafaya takıyorum 😢
busra5501 Ser_Bus_11 sizinde vajina kemiklerinde batma tarzı ağrı oluyor mu. Kafaya takıyorum bişi olur diye gerçekten annemi şimdi daha iyi anlıyorum 😔
busra5501 Ser_Bus_11 ayyy evet arası yakınsa ağrır Allah kolaylık versin sizinki ikinci olacak. İnşallah hemencik toparlanırsınız tam zamanında gelsin minnoşlar başka bişi istemiyorum 💋❤️