Azraninannesii Kizlar geceleri cok fena bacaklarim agriyor yatamiyorum sabaha kadar resmen agliyorum bi oneriniz varmi bacak arasina yastik koyma disinda bnce ise yaramiyor yastik
SerapTadelenTtnc Azraninannesii ben yastıkla yatamazdım şimdi yastık kullanmasam ağrım oluyor magnezyum eksikliği olabilir magnezyum içiyor musunuz yada sade soda da iyi geliyor ağrılara duş alın geçen yatmadan oda çok iyi geliyor çok geçmiş olsun
GulhanKarakaya Azraninannesii yatarken ayaklarinizi havaya dikin kan dolasimi iyi olsun... duvara yaslayin ayaginizi doktorum bana oyle demisti.. birazda esiniz masaj yapsin rahatlatir demisti ... dene istersen canim
Azraninannesii EdaKnayenkartal sislik bndede var canim o sorun olmuyorda bacak agrisi beni mahvediyor
Nulu magnezyum eksikliği olabilir bide bebek baskı yapıyor bağlara liflere bi dönem bacak ağrısı çok şiddetleniyor sonra geçiyor ben tek kişilik yorganı “dürüm” (başka bi benzetme aklıma gelmedi 😂) haline getirip ona sarılıp yatmakta çözüm buldum ne belim ağrıyor ne bacaklarıma kramp giriyor o şekilde hamileler için büyük yastıklar var uzun. Almayı düşündüm ama sonra nereye koycam dedim vazgeçtim
Smrk Bacak ağrısına en iyi magnezyum geliyor bütün gecem zehir oluyodu 2 gündür kullanıyorum nasıl farketti anlatamam uyuyamıyorum diye acıdan ağlayasım geliyodu.