ikizlerim2021 Evet ikizlerimle 36. haftanın içerisindeyiz 🙏 ve sezaryen günümüz belli oldu 9 Kasım. Umarım beklerler o zamana kadar da daha çok gelişirler büyürler 🥰 Hanımlar size sormak istediğim sezaryen sonrasında nelere dikkat etmek lazım? Spinal sezaryen olacak bizimkisi. Kahve içmem gerektiğini okudum birçok yorumda, peki başka nelere dikkat etmek lazım?
hvvayldz27 ikizlerim2021 evet nescafe için uyusuklugunuz geçince ilk ayağa kalktıktan sonra saat başı 15 dk yürüyüş yapın ağrım var diye yatmayin sakın gaz çıkarmanıza ve büyük abdeste çıkmanıza çok yardımcı olur ve ağrı kesici istemek için ağrılarınızın başlamasını beklemeyin güzel doğumlar diliyorum 🤗
nurkse ikizlerim2021 inşallah bende o haftayı görürüm 31+5 haftalık şuan erken doğum riskim var senin Bebişlerin kilosu ne kadar canım
ikizlerim2021 Aminella Evet çift yumurta, bir kız bir erkek bizimkiler, inşallah siz de sağ sağlam görürsünüz bu haftaları 🙏😊
mor_menekse1 ikizlerim2021 Amin 🤲 canım bnimde çift ama beslendikleri plesanta Birtane senin nasıl tek mi iki tane mi sağlıkla doğur darısı başimİza inşAllah ❤️
ikizlerim2021 mor_menekse1 Canım bizimkilerin plasenta da iki, inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🌺🙏
ikizlerim2021 nurkse nurkse İnşallah 36., 37. haftayı görürsünüz canım, benimkiler maalesef biraz küçükler. En son 2 kilo kadardık, onları kilo aldırmak için kaşar peyniri, muz falan yiyorum, umarım işe yarar 🙏🌺
Haydinn ikizlerim2021 bol bol yürüyüş bol su tüketmelisin hoşaf birde 🤗 ani hareketlerden kaçın bi müddet 1 haftaya turp gibi olacaksın eminim☺️ Kimyonlu rezene çayı alabilirsin hem süt için hemde gaz için iyi oluyor umarım çok güzel geçer sağlıcakla kavuşursun meleklerine 🧚🏻♀️🧚🏻♀️
ikizlerim2021 Haydinn Çok teşekkürler 😌 Aminn 🙏 Bu tecrübeler, bilgiler çok işe yarayacak, sağ olasınız paylaştığınız için 🌺
nurkse ikizlerim2021 inşallah kilo almışlardır💕 kiloları konusunda Bi sıkıntı yok çok şükür ciğer geliştirici iğnesini de yaptırdım nolur nolmaz diye. Hedefimiz 34 önce dedi doktorum bekliyoruz şimdi 😊
Gulali ikizlerim2021 bide kabızlik sıkıntın varsa mutlaka dikkat et dikişler için önemli bende kronik olduğu için ilaç almıştım bide süt için bol bol su sağlıklı dogumlar
Mrb002 ikizlerim2021 oncelikle sezaryen yazdiginiz için nedense istemsizce mutlu oldum dogru yazan nadir insansiniz 😂 haftaniz cok guzel masallah diyeyim bizim minnoslar erkenciydi duramadilar 😁 ben kendimden ornek vereyim.. benim sezaryen sonrasi uyusuklugum bas agrim bel agrim vs. Hic olmadi kahve tuketmedim o yuzden. Kabiz ve gaz problemi olan biri degilim ama yine de tuvalet beni korkutuyordu bol bol hosaf tukettim sivi seyler cok fazla ictim.. ilk günden rezeze ictim sutum hemen geldi zaten.. Bunlar dışında benim yaptigim en büyük hata yurumemekti.. uzun sure uzandigim için inanilmaz sancilarla ugrastim.. kesinlikle her firsatta yuruyun.. gece uyuyayim sabaha yururum gibi dusunmeyin asla surekli yuruyun.. onun disinda diyecek bir sey aklima gelmiyor siz bir sey sormak isterseniz cevaplarım 😊
ikizlerim2021 Mrb002 Türkçe öğretmeni olup da kelimeleri doğru yazamamak uygun olmazdı 😊 ayrıca tavsiyeleriniz için çok teşekkürler, tek tek not alıyorum ☺️🌺
Elfvli ikizlerim2021 ben epidural oldum ama sezeryan sezeryandir. En büyük tavsiyem Bol.bol yürüyün. İnanın yürüdükçe ne ağrı kalıyor ne de gaz. Cok ise yarıyor. Ben nescafe içmedim epidural olduğu için sürekli ağrı kesici oldum baş ağrısı yada dikiş ağrısı çekmedim. Insallah sizin de ağrısız sizisiz gelir geçer.
MeloMelo ikizlerim2021 ilk kalkışta çok dikkat edin ilk kalkışta çok kendinizi yormayın bence ben bayılmıştım tansiyonum düştü. Ama İlkinden sonra bol bol yürüyün tabi yürüdükçe düzeliceksiniz, kahve bol için, hastanede yanınıza kayısı hoşafı mutlaka götürün onu için gaz çıkarmak çok önemli. Sağlıkla kucağınıza alın bebelerinizi inşallah🙏🏻😊