Deletedmom72727 Merhaba ilk 3 ay için kangurudanda wrap sling bebek için daha iyi dedikleri için wrap sling alıcam ama hangisini alsam karar veremedim önerisi olan varmı ?
mathildaa Deletedmom72727 ven trendyol eggbaby sling aldim oneriler üzerine ama henüz kullanmadım. kumaşı falan iyi dikişler birazcik kotu duruyor cok dert etmedim
2melekannesi_ Deletedmom72727 henüz almadım ama instagramda hbsling sayfası var orasının iyi olduğuna dair yorumlar okudum fiyat olarak da uygun o sayfadan almayı düşünüyorum
Mucem Deletedmom72727 neko aldım. Henüz doğum yapmadığım için kullanışlı olacak mı bilemem ancak kumaşı, uzunluğu ve şapkasıyla gayet güzel görünüyor.
PelinAtes Bende bekliyorum burda çok merak ediyorum..herkes çok memnun görünüyor biri yazar heralde.ya
Deletedmom72727 PelinAtes kullanan biri yazsa keşke o zaman daha rahat alıcam. Bazıları kısa oluyormuş esnemiyormuş bebek rahat edemiyormuş o yüzden emin olup alamadım hiç birini
Alone Deletedmom72727 cnm instagramda ilaysmabel var kendim almadım ama alıp kullanan arkadaşlarım var baya da memnunlar bi incele istersen
Mucem Deletedmom72727 bağlayıp denedim boyu ideal, kumaşı da yumuşak ama bebe ile nasıl olcak yaşayıp göreceğiz 🙈