asliiyorgunn ktnzehra49 ben şu an 38+4 oldum. Normalde 37. Haftada verecekti doktorum ama biraz gelişme geriliği görmüştü 1 hafta beklemek istedi o yüzden geç verdi 39+2 için gün verdi
DerinMavii asliiyorgunn canim sezeryan olmadan kaç gün önce tahlil istedi benim doguma 2 hafta var daha dün verdim birdaha vericek miyim acaba
asliiyorgunn DerinMavii benden pazartesi günü istedi gel pazartesi yapalım dedi çarşamba da sezaryen e alacak.
DerinMavii asliiyorgunn uf yaa kolum morardı wrtik sadece bi koldan alabiliyorlar zaten diğerinde damarım bulunmuyor napicam böyle bakalim daha dün 9 tüp aldılar komple değerlere bakmak için:(((
asliiyorgunn DerinMavii valla canım benim de geçen hafta almışlardı. Doğumdan 2 gün önce yine istedi doktor anlamadım bende. Peki sana covid testi ile ilgili bir şey dediler mi
asliiyorgunn Papatyamevsimi-89 bana 38+3 te verdi doktorum. O da ben artık söyleyin bileyim gününü dedim öyle verdi. Benim doktorum planlı sezaryen bile olsa bebegin kendisi gelmek istesin öyle alayım kafasında. Ben de dedim sancı çektikten sonra ne anlamı kalır yani gün verin işte dedim. Öyle verdi bana.
Maviiiiiiiiiii asliiyorgunn neden sezeyan acaba normal doğumu uygun görmedimi yoksa sizmi istemediniz 🐥 sağlıkla gelsin inşallah 🤲
asliiyorgunn Maviiiiiiiiiii ben istemiştim en başından beri sezaryen olsun istiyordum. Son kontrolümde rahim duvarımda damarlanmalar gördü nedenini anlayamadı ameliyatta anlayacaz dedi. Zaten ben normal istiyorum desem bile sezaryene alacaktı bu sebepten dolayı
Oznur35 asliiyorgunn birşey sormak istiyorum sezeryanı kendi istediğin için mi oluyorsun. Doktoruma sormadım ama bende planlı doğum istiyorum son hafta belli oluyormuş normal yada sezeryan olacağını. Nasıl oluyor tarih vermek öğrenebilir miyim
asliiyorgunn Oznur35 ben en başından beri sezaryen istiyordum zaten doktoruma da söyledim. 38. Hafta kontrolümde artık tarih belirleyelim dedik o şekilde oldu. Doktorum da son ana kadar bekleme taraftarıydı. O yüzden 39+2 haftaya gün verdi bana.