Kizlar merhaba öncelikle. Benim 18 haftalıkken bobregimde taş dusurmem ve idrar yollarının şişmesi sonucu stent takıldı bebek baskı yaptığı için taş mesanede kalmış. İki kez ameliyat oldum birisinde taş alındı 3 gün sonra fenalasinca stent takıldı ağır bir süreçten geçtim hala da gecmekteyim. Böbrek kâh ağrı ve idrarda yanma yapıyor kâh enfeksiyon yapıyor crp dahi yükselebiliyor bir hafta antibiyotik kullanmazsam öbür hafta şikayetlere bağlı mecbur antibiyotik kullanıyorum. Şimdi ise 27. Haftada daha bugün girdim ve mesanede yanma var artık idrar yaparken deli gibi sancı ağrı yapıyor ve kesik kesik yapıyorum kanama var idrarda. Stent çıkarsa da bebeğin baskı yapma sonucu böbrek tekrar şişer kaygısı var doktorumda. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ayağa kalkamaz hale geldim artık sancilardan. Benim gibi olan varmı aranızda yada sağlıkçı kardeşlerimin bu konuda fikri varmı pazartesi doktora gideceğim randevu aldım ama hem ruhen hem beden aşırı yıprandım bu durumda olup çözüm bulan varmı?