Ozlem42 Deletedmom_7 aynı belirtiler bendede var 1 haftadır adet olacakmışım gibi test yaptım çıkmadı 😩
Ozlem42 Kayra_2362 amin Miniktirtil tüm belirtiler var bende erken gebelik yaptım çıkmadı test üzerinde 6 gün öncesi yazıyor 8 gün öncesi yapmış oldum
Miniktirtil Ozlem42 ben test yapmıyorum ya günüm gelene kadar yapmam sanirim yaparsamda cuma yapayim diyorum adetime iki gün kalmış oluyor Bi de bime bebek ürünleri gelecekmiş ona göre giderdim 🙈😅
Sineemiis minikumutlar 😂 iyi hadi zaten 9. Günüm bugün bu kadar erken belirti vermez herhalde adet olcam o zaman ben 😂
Yarenn92 minik4550 kasıklarda batma oluyor birde karnımın alt kısmında sancı var bilmiyorum gebelik belirtisi olabilir mi şimdiye kadar böyle hiç olmamıştı
Deletedmom_7 minikumutlar bence gecikmeyi bekleyelim yeliz hanım bu kadar bekledik biraz daha bekleyebiliriz. Geç döllenme olunca hemen çıkmıyor çünkü
NeseA Deletedmom_7 canım inanır mısın ben test falan hiçbirşey yapmadım dördüncü gebelik olduğu için artık biliyorum son adet tarihim 21 eylül şimdi hamile olduğu mu biliyorum
Ozlem42 Belirtileriniz neler ve ne zaman başladı yaklaşık bir haftadır göğüslerimde sancı var ve 2 gündür karın alt bölgemde adet olacakmısım gibi bir ağrı var