ozge07070 mucizegebelik6 kendi tahminde bulundu bi çıkıntı gösterdi yüzde 80 dedi ama bu haftalarda kızla erkeğin çıkıntısı aynı olur bi kesinliği yok dedi
ozge07070 Koi 12+6 da bi çıkıntı gördü banada gösterdi minik bi çıkıntıydı yüzde 80 erkek dedi ama bi kesinliği yok bu hatlarda kızla erkeğin çıkıntısı aynı olur dedi bugün gittiğimde ise kıza dönmüş dedi bacak arası boştu bende gördüm 100 de 100 dedi
ftmnr_drgt 2tospikannesii ikili zamanı gecikirse üçlü veya dörtlü yapıyorlar doktorunuza danışmanızda fayda var derim yanlış bir şey söylemek istemem bizimde ikili sonucları güzel çıkınca üçlüye gerek kalmadı, okudum kitaplarda 2 li zamanı geçtiyse üçlü olabileceği yazıyordu
Kbrasya 2tospikannesii bana doktorum 12 14 hafta arasinda yaptirabilirsin dedi sorun olmaz. Bende bana gire 11+5 ama usg onden gidiyo 12+5 te yaptırdım
mucizegebelik6 ozge07070 tek çıkıntıyla yüzde 80 demesi yanlis demek istedigim o neyse hayırlısı olsun sağlıcakla doğsunlar
Koi ozge07070 hayırlı olsun sağlıkla kavusursunuz inş💕 ben de ikili taramada %80 kız dedi bakalım 1 ay sonra netleşecek benim de heyecanlıyız🙈
Kbrasya ozge07070 bende de bi çıkıntı var ama benim doktorum emin gibiydi yuzde 70 80 hatta 90 dedi ama yaniladabilirim diye ekledi
ozge07070 mucizegebelik6 evet ama ben hep kız hissediyordum erkek dediğinde bile içimden değil dedim bugün netleşti 😊