Brcn9 Bebegimveben0666 ben 12. Haftasan itibaren bio oil ve lierac kullandım 37. Haftamdayım yeni yeni çatlamaya başladım burda herkes yazıyordu bünye elverişliyse çatlama oluyor diye gerçekten öyleymiş şimdi de lierac ve biooil bittiği için hindistan cevizi yağıyla destekliyorum ama olacağı varsa her türlü oluyormuş bunu anladım
AysErbil Bebegimveben0666 ben kakao badem ve hindistan cevizi yağını karıstırıp sürüyorum 31. Haftadayım çok şükür hiç çatlama olmadı hem masaj yaptığım içim bebişte mutlu oluyor içerde kıpır kıpır 🥰🥰
_ipekkkkk Deletedmom93284 Tek sürmüyorum denemedim Ama doktor kantron yağı sür dedi başka Bir önermedi Ben hindistan cevizi yağı ve bio oil yağ almıştım ilk az kaldı bitsin diye kullanıyorum Bitince sadece kantron yağı ve hindistan cevizi yağı sürecegim 🤷♀️ bol bol sürüyom
minikane21 Bebegimveben0666 badem yağı ve kakao yağını karıştırip diyorum 8 ayındayım tek çizgi çatlak yok şükür
Sahrahime Ben lierac kullandım 3 aylık hamileyken başladım şuan 39+2 yim ve 2 haftadır çatlaklarım oluşmaya başladı hiçbir işe yaramıyor kantaron kullandım lierac kullandım hindistan cevizi yağı kullandım sonuç çatlak çatlak çatlak😫
Failknr Bebegimveben0666 ben de 31-32 haftadayım. Gögsüm 12 de direkt çatladı bir şey sürmeye fırsat kalmadan ama başka yetimde çatlak yok .göbeğime de duştan sonra önce vucut sütü sonra bioil sürüyorum. Gögsümede sürüyorum çatlaklara biraz iyi geldi gibi. Basenlerimde vs zaten çatlak yok çok oralar kilo almadı o nedenle sadece göbek önemli şuan benim için. Çatlayacağımız varsa çatlıyoruz yine içimde kalmasın diye sürüyorum
SecilM Hanımlar ben de hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Sizler yağ sürdükten sonra kıyafetiniz kirlenmesin diye peçete vs koyuyor musunuz göbeğinize?
MrsMavis Bebegimveben0666 18+6 lierac catlak kremi kullanmaya başladım dün ayrıca başka bir şey yapmıyorum
Nnefri999 lunam inşallah canım.Hem çatlasan bile çok takma😊Olsun okadar Hep söylerim podyum modeli değilim iç çamaşır kelamına çıkmıyorum Çatlarsa çatlasın Eşimde aynısın söylüyor canımız sağ olsun en önemlisi bu💃🏻
hlalclk- Bebegimveben0666 ben 32 haftalık olcak artık bu hafta boyunca öldüm resmen kaşıntıdan vazelin sürüyorum ve bekarligımdan beri bebek yağı sürüyorum vücuduma her duştan sonra sizce çok mu çatlayacak yaptıklarım hiç fayda etmiyor 😏
gzem_ctyk Bebegimveben0666 34 haftalığım zeytinyağı ile masaj yapıyorum 5 dk sonrasında silmiyorum yağı şuana kadar göbeğim de bir çatlak falan yok sadece bacaklarım ve kalça da var oraya sürmediğim için sanırım 😒😢
gzem_ctyk hlalclk- Valla arkadaşımın göbeği harita gibi olmuştu, sınır çizgisi gibiydi doğurmadan önce. Biraz da kişinin yapısına bağlı sanırım annemin de göbeğinde çatlak yok.
Deletedmom_33 Bebegimveben0666 Acı badem yağı. Doktorum da yanında bio oil kullanabilirsin dedi. Ama zaten tüp bebeğe başladığımda çatlak oluştu. O yüzden çok önemsemiyorum kaşınmadıkça sürmüyorum 😅
Bebegimveben0666 Zeynepty vazelin ben zararını görmedim öyle olsa doktorum sürme derdi iyi yapiyosun aferin dedi