Mervenurns Biooil kullanıyorum 10.haftamdan beri su anda oluşmadı çatlak flan ama doktorum halis zeytinyagı bulabilirsen ondan sürebilirsin demişti. Teyzem zeytinyağı yapıyor ondan da alıyorum bazen :) ama çatlasak da önemli değil ya sağlıklı olSunlarda :)
_ipekkkkk cute12 yaaa öylemimiş doktor tek kantron dedi di ben hindistan cevizi yağı da aldım 🤷♀️ zaten kokuyor çok sürmüyorum
Esrasafak34 Ennn temizi vazelin. Hem ucuz hem booolca yağlı. Nemden delirtiyo deriyi, mis gibi. Petrol turevi, zararli, kimyasal falan diyipte kullanmamazlik yapmamisim iyi ki 😂 cocuk en fazla pilot dogar bikac gun😂
SevvalBhdr Bebegimveben0666 karnım büyümeye başladığından beri bebek yağı sürüyorum çok şükür hiç çatlağım yok 😇
2105_iyiki bebe yağı vazelin kullanıyorum ama çatlıyor annemde cok çatlamış galiba genetiklede alakası var 😌
Aysencim Bebegimveben0666 istediğinizi sürün istediğinizi yapın genetikte çatlama varsa catlıyorsunuz piyasadaki hemen hemen bütün çatlak kremlerini düzenli kullanmama rağmen harita gibi oldum
bukbuk_bjk Bebegimveben0666 aynen bende vazelin ve bebek yağı kullanıyorum en güzeli uzun süre nemli tutuyor cildinizi🙏
Tkrkader Merve_boylu bazı kişiler tüylenme yapıyor demişler bende henüz 10haftalık gebeyim tatlı badem yağına başladım bende siz öyle bir sorun yaşadınız mı ?
Merve_boylu Tkrkader hayır bende tüylenme yapmadı. Yapsaydı da kullanırdım sonuçta tüğe çözüm var ama çatlağa çözüm yok 🤷🏻♀️
Ederen Bebegimveben0666 kizimda dalan zeytinyagi ozlu bi sivi vardi onu suruyordum simdi bunda farmasi nin bi sari kremi var ayni sef ozlumu ne onu deniyorum bakalim sanki bayagi yogun krem nemli birakacak kadar yogun lekelerede iyi heldigi soyleniyor bakalim
Suay35 33 haftalık olduk dünya haritası gibi oldu karnım 😅 Ne kremler ne yağlar kullandım halada kullanıyorum nemli kalsın diye hiç kasinti yasamadan çatır çatır catladım ☺️ Tamamen genetiğe bakıyor catlamak 🌼 Hiç tüylenme yasamadım göbek bölgemde oğlum olucak 💙🧿 sağlıkla cocuklarimizin kucagimiza aliriz insallah gerisinin bir önemi yok biz her halimize guzeliz hanımlar 🙏🏻
Minisi 16da felan başlamıştım İncia ya ama göbeğim 7.ayda çıktı. Şu An 36 hafta çatlağım görünmüyor. Göğüslerim önce büyüdüğü için çok erken çatladı,kaşıbmasın diye kremi göğsümede sürüyorm duştan sonra
Zekiyecicek Deletedmom93284 Çatlayacağı varsa her türlü çatlıyor malesef lierac doğal kantaron yağı bebek losyonu her şeyi kullandım ama bacaklarımın önü arkası kedi tırmalamış gibi🤦🏻♀️
esrashn Doktorum badem yağını önermişti Ama bence kilo alımıyla ilgili çatlaklar aniden karnım çıkınca yan kısımlarımda çatlaklar meydana geldi şimdilik sıkıntı yok 31+1 deyiz 😅