gurbetcikizii merhaba arkadaşlae.. ben çok fazla uyuyan bi insanım ve bugün karın üstü yattığımı fark ettim uyanınca döndüm tabi hemen ama kim bilir nekadar süre yattım öyle ve 25. haftamdayım 😔 bebeğime biiey olmuşmudur çok korkuyorum..
Yagmur34 gurbetcikizii canım bişey olmaz bende 25 haftalıgım olur olmaz yatılıyo ben korktum öyle Bi kaç kere ama uyku hali oluyo
Kusciviltisi gurbetcikizii 25. Hafta da bir sorun teşkil etmiyor. 28. Haftaya kadar yatış şekli önemli değil sonrasında sola doğru olmalı
Elsu26 gurbetcikizii korkma korkma bende 24 e kadar yüz üstü yattım hep 24 ten sonra yüz üstü dönersem uyurken bebek uyandırmaya başladı 😂 şimdi 29 oldum ya sağ ya sol yüz üstü ya da sırt üstü rahat edemiyorum zaten bebek uyandıyor hemen 😂
gurbetcikizii Yagmur34 Kusciviltisi Elsu26 teşekkürler için rahatladı bende 20 den sonra yatmamaya başladım karnım ondan sonra büyümeye başladı çünkü ama insan ister istemez tedirgin oluyor yinede 😅🤭
Cemresra Kusciviltisi 29+2deyım asla sola yatamıyorum sabaha kadar sag tarf sonra bacagım eziliyor agrısınıa uyanıyorum sola donuyorum yarım saat durabiliyorm anca
Nnefri999 Bedeniniz sizi yönlendiriyor zaten canım.Bir kaç hafta sonra istesen bile yatamıyorsun yüz üstü.Otomatiğe bağlıyorsun sağ sol.Endişelenme 🌹
Kusciviltisi Cemresra bende aynıyım Allah’a çok sükür bir sorun yaşamadım 38 haftalığım sağ sol fark etmiyormuş aslında ben sırt üstü yatmayı çok seviyorum genelde de öyle uyanmış oluyorum